Κατηγορίες
Basket Corner

Τουρνουά παίδων και κορασίδων διοργανώνει η ΕΟΚ – Στον “χάρτη” και η Κρήτη

Τουρνουά Παίδων θα διεξαχθούν το επόμενο διάστημα υπό την αιγίδα της ΕΟΚ. Τα τουρνουά διοργανώνονται στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στην Κρήτη, στη Λάρισα, στην Αυλίδα, στις Σέρρες, στην Ξάνθη και στην Καβάλα.

Αναλυτικά:

Στην Κρήτη 27-29 Δεκεμβρίου, διοργανωτής του τουρνουά θα είναι η ΕΚΑΣΚ και οι αγώνες θα γίνουν στο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου στα «Δύο Αοράκια», στο ΚΓ Αλικαρνασσού και στο Λίντο. Παίρνουν μέρος οι ομάδες Ανδρογεας, Ολυμπιακός. ΟΦΗ 1, ΓΑΣ Μεσσαρά, Άσκηση, Ηρόδοτος, Ηράκλειο, Περιστέρι, ΑΣΑ Αναγέννηση, Αμπελόκηποι, ΑΟΚ Ιεράπετρα, Περιστέρι 2, ΟΦΗ 2.

Στις Σέρρες 27-29 Δεκεμβρίου το τουρνουά Παίδων/Παμπαίδων διοργανώνει ο Πανσερραϊκός, οι αγώνες θα γίνουν στο ΚΓ Ομόνοιας και παίρνουν μέρος ο Πανσερραϊκός, ο Ορφέας Νέου Σκοπού, η Αθλητική Ακαδημία Λευκώνα, ο Βισάλτης Νιγρίτας, ο ΓΣ Σερρών (Παμπαίδων), οι Ίκαροι Σερρών (Παμπαίδων), η ΑΕ Σερρών (Παμπαίδων, το Ρούπελ/Ηράκλεια (Παμπαίδων).

Στην Ξάνθη στο διάστημα 27-29 Δεκεμβρίου το τουρνουά θα φιλοξενηθεί στο ΚΓ «Χριστίνα Χριστοδούλου». θα πάρουν μέρος οι Αρίων Ξάνθης, Ασπίς Ξάνθης, ΓΑΣ Κομοτηνή, Λεύκιππος Ξάνθης, Αίας Κομοτηνής και συνδιοργανωτές είναι ο Αρίων, η Ασπίδα και ο Λεύκιππος.

Στην Καβάλα το τουρνουά θα διεξαχθεί 27-29 Δεκεμβρίου και θα πάρουν μέρος οι Ελευθερούπολη, ΚΟ Απόλλων Δράμας, ΜΠΑΣ Αγ. Βαρβάρα, Αστέρας Καβάλας, ΕΚ Καβάλας, ΚΑΟ Δράμας. Συνδιοργανωτές είναι οι Αστέρας Καβάλας, ΕΚ Καβάλας και ΜΠΑΣ Αγ. Βαρβάρα.

Στην Αυλίδα το τουρνουά θα διεξαχθεί 27-30 Δεκεμβρίου και θα πάρουν μέρος οι ΑΓΕ Χαλκίδας, ΑΕΕ Παναγίτσα, Απόλλων Λιβαδειάς, Απόλλων Χαλκίδας, ΓΑΣ Βασιλικού, ΓΣ Ερμής Σχηματαρίου, Πρωτέας Σχηματαρίου. Το τουρνουά διοργανώνει η ΕΣΚΑΣΕ.

Στη Θεσσαλονίκη 27-28 Δεκεμβρίου, στο τουρνουά «Άγης Κυνηγόπουλος», θα πάρουν μέρους 62 παιδιά (παμπαίδες) που έχουν επιλεγεί από τους περιφερειακούς προπονητές και θα χωριστούν σε ομάδες.

Στην Αθήνα 3-5 Ιανουαρίου διοργανωτής τουρνουά θα είναι η ΕΣΚΑ και οι αγώνες θα γίνουν στα γήπεδα Πετρούπολης και Παπάγου. Συμμετέχουν στον 1ο Όμιλο που θα φιλοξενηθεί στον Παπάγοου οι ΓΣ Γλυκών Νερών, Παγκράτι, Αμύντας, ΕΦΑΟΖ, Ολυμπιάς Παπάγου και ΑΣ Κολλεγίου Ντερή και στον 2ο Όμιλο που θα φιλοξενηθεί στην Πετρούπολη οι Ακαδημία Ανάπτυξης, Δάφνη Δαφνίου, Αγ. Νικολάου Παλλήνης, Πανερυθραϊκός, Άρης Πετρούπολης

Το τουρνουά στην Πάτρα θα φιλοξενηθεί στο Promitheas Park θα διεξαχθεί 3-6 Ιανουαρίου και διοργανώεται από τον Προμηθέα Πάτρας. Παίρνουν μέρος οι Παναθηναϊκός, Άρης, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος, Περιστέρι, Ηρακλής, Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, Δούκας, ΠΑΣ Γιάννινα, Κεραυνός Λάρισας, Κρόνος Αγίου Δημητρίου, Ακαδημία Λευκώνα και Ναυσίθοος Κέρκυρας, Προμηθέας 2014, Προμηθέας Πάτρας.

Στη Λάρισα 3-5 Ιανουαρίου, το οποίο διοργανώνεται από τον Σπάρτακο Λάρισας και οι αγώνες θα γίνουν στο ΚΓ Λάρισας. Θα πάρουνε μέρος ο Σπάρτακος Λάρισας, ο Ίκαρος Νεάπολης Λάρισας, η Ακαδημία Αθλημάτων Λάρισας, ο Αιολικός Βόλου, η Νίκη Βόλου, ο Δαναός Τρικάλων και η Ακαδημία Φούντας Τρικάλων.

Επίσης, τρία τουρνουά Κορασίδων θα διεξαχθούν το επόμενο διάστημα υπό την αιγίδα της ΕΟΚ. Τα τουρνουά διοργανώνονται από τον Προμηθέα, τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, τον Πρωτέα Βούλας και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Το τουρνουά στο Promitheas Park ανοίγει την αυλαία και διοργανώεται από τον Προμηθέα Πάτρας. Θα διεξαχθεί 27-30 Δεκεμβρίου και . Παίρνουν μέρος οι ομάδες: ΑΟ Άνδρου, Πιερικός Αρχέλαος, Προμηθέας Π., ΚΑΟ Μελισσίων, Παναθλητικών Συκεών, Παναθηναϊκός, Αστέρας Καβάλας, ΓΣ Κρόνος, Ελευθερία Μοσχάτου, Άρης, ΓΑΣ Ανδρογεας, ΠΑΣ Γιάννινα. Μπορείτε να δείτε τους αγώνες του τουρνουά στο YouTube.

Το τουρνουά Κορασίδων «Ηλίας Φωτεινάκης» που συνδιοργανώνεται από τον Πρωτέα Βούλας και τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου θα διεξαχθεί 3-5 Ιανουαρίου. Στον Α’ Όμιλο του οποίου οι αγώνες θα διεξαχθούν στη Βούλα παίρνουν μέρος ο Πρωτέας Βούλας, ο Αθηναϊκός, ο Παναθηναϊκός και η Ελευθερία Μοσχάτου. Στον Β’ Όμιλο οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Δημητρίου και παίρνουν μέρος ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου, οι Εσπερίδες Καλλιθέας, ο Μελάς Αγ. Ελευθέριος και ο ΚΑΟ Μελισσίων.

Το τουρνουά «Έφη Σιδηροπούλου» που διοργανώνει ο Απόλλων Καλαμαριάς θα διεξαχθεί 3-5 Ιανουαρίου και παίρνουν μέρος ο ΠΑΟΚ, ο Απόλλων Καλαμαριάς, ο Ηρακλής και ο ΠΚ Νεάπολης (Α’ Όμιλος) και ο Άρης, ο Αριστοτέλης Σταυρού, η Ασπίδα Ξάνθης και η Ολυμπιάδα Λάρισας (Β’ Όμιλος).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.