Κατηγορίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Tραγικό να παίρνει τηλέφωνο ο πρωθυπουργός τον επικεφαλής της UEFA για να ζητήσει ελίτ διαιτητές”

Επιστολή…

“Κύριε πλειοψηφόν σύμβουλε και ταμία της Ένωσης ΔιαιτητώνΠοδοσφαίρου Ελλάδας.Σαν συντάκτης του δελτίου τύπου που εκδώσαμε, θα ήθελαειλικρινά, να σας ζητήσω συγγνώμη, αλλά, δεν φταίω εγώ, για τον λόγο ότιδεν σας γνωρίζω προσωπικά.Θα έπρεπε να είχα ενημερωθεί σε ποιους απευθυνόμαστε έτσι ώστε να γίνει κατανοητό το δελτίο τύπου.Καταρχήν το δελτίο τύπου δεν αμφισβητείται το αποτέλεσμα τωναρχαιρεσιών.

Γράφει: “Σίγουρα, οι διαδικασίες και η νομιμότητα των όποιωνθεμάτων , ιδιαίτερα της Ομοσπονδίας, είναι πολύ σημαντικό ζήτημα αλλά καισε αντίθετη περίπτωση κακόβουλων ενεργειών, υπάρχουν και αρμόδιαόργανα και αρχές που θα πρέπει να επιλαμβάνονται.”

ΑΝ υπάρχουν παρατυπίες στην διαδικασία για την εγκυρότητα, όπως προβλέπεται από το καταστατικό και από το νόμο, μπορεί κάποιος που έχει έννομο συμφέρον, να προσφύγει στα αρμόδια θεσμοθετημένα όργανα(Δικαιοσύνη).Εξάλλου, όλοι γνωρίζουμε ότι, την ένσταση κατά του κύρους των εκλογών, υπέβαλε, ο νυν Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας ως πρόεδρος του Συνδέσμου Βοιωτίας, Γεώργιος Καραμάνης. Δικαίωμα του κάθε θιγόμενου, που έχει έννομο συμφέρον, να την στηρίξει.

Αν υπάρχουν “πουλάκια”, όπως αναφέρεται στην δημόσια απάντηση σας, το σωστό κατά την άποψη μας είναι, να το καταγγείλετε στα αρμόδια όργανα (αρχές) αλλά, εκεί θα πρέπει να εμφανίσετε και το “πουλάκι”!!Πάμε όμως σε μερικές ακόμα διευκρινήσεις.

Όταν γράφουμε απερχόμενη διοίκηση, εννοούμε την προηγούμενη διοίκηση από την δική σας. Συγγνώμη αν δεν μπορούμε να γίνουμε πιο κατ-ανοητοι!

Όταν γράφουμε νυν, εννοούμε την δική σας διοίκηση, αν μπορείτε να το κατ-ανοησετε.

Στην Ουσία του πράγματος, ας προχωρήσουμε, ελπίζοντας να γίνουμεκατ-ανοητοι!Σπεύσατε, να στείλετε ευχαριστήριο στον κύριο υφυπουργό, πριν καν να γνωρίζετε πως θα εξελιχθεί η συζήτηση για την τροπολογία και αν ενδεχομένως θα υπήρχαν κάποιες αλλαγές ή συμπληρώσεις επί της αρχικής(τροπολογίας), προκαταβάλοντας το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας!Δηλαδή για να γίνω κατ-ανοητος, εσείς θα στέλνατε στον υφυπουργό ευχαριστήριο, ασχέτως με το τι θα είχε ψηφιστεί στην βουλή, που είναι το κυρίαρχο νομοθετικό όργανο. Πείτε μας σας παρακαλούμε, εσείς, σαν νέα διοίκηση της Ένωσης, τιενέργειες κάνατε για την υποτίμηση που καλλιεργείτε μετά από τις τελευταίες εξελίξεις για τους Έλληνες Διαιτητές!?Μήπως ξεχνάτε ότι είσαστε το Συνδικαλιστικό Δευτεροβάθμιο όργανο τους !?.Μην μας πείτε ότι τώρα αναλάβατε, γιατί είστε η παραταξιακή συνέχεια της προηγούμενης (μονοπρόσωπης) διοίκησης, που και αυτή (η προηγούμενη δηλαδή) δεν έκανε τίποτα για να μην απαξιώνονται οι Έλληνες διαιτητές που ολοένα και περισσότερο, αρχή γενομένης προ έξη ετών, ζητάνε ξένους διαιτητές για την διασφάλιση της αντικειμενικότητας των “σφυριγμάτων”.

Μάλιστα φτάσαμε στο τραγικό επίπεδο να παίρνει τηλέφωνο ο πρωθυπουργός μιας χώρας (Ελλάδας) τον επικεφαλής της ΟΥΕΦΑ να τουζητήσει ξένους Ελίτ διαιτητές.

Έτσι κατάντησε η Ελληνική διαιτησία και με τις “ευλογίες” των πολιτικών προϊσταμένων τα τελευταία 30 χρόνια.

Αναρωτηθήκατε κύριε πλειοψηφόν σύμβουλε της Ένωσης εσείς και οι προκάτοχοι σας, με ποια ηθική υπόσταση και ψυχολογία πάει να σφυρίξει ένας διαιτητής όταν, οι προϊστάμενες αρχές του δεν κάνουν τίποτα, για νατονώσουν την διαιτητική του αξιοπρέπεια!?

Και για να τελειώνουμε με την απαντητική σας δήλωση, εμείς δενέχουμε Αρχηγούς (όπως εσείς) να μας λένε τι να κάνουμε, με ποιόν θα μιλάμεκαι αν δεν του αρέσει να μας πετάνε σαν τσουβάλι στα παγκάκια καθώς καιποιόν και πότε θα ευχαριστούμε. Ελπίζουμε να γίναμε κατ-ανοητοι!Και επειδή δεν είμαστε από την Κρήτη για να γράφουμε μαντινάδες θασας απαντήσουμε με ένα απόφθεγμα των αρχαίων ημών προγόνων“Τας των κρατούντων αμαθείας φέρειν χρεών’(Είμαστε αναγκασμένοι να ανεχόμαστε τις ανοησίες αυτών που έχουνεξουσία) – ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Με την ευκαιρία και επειδή αντιλαμβάνομαι ότι έχετε αναλάβει και το γραφείοτύπου, σώφρον θα ήταν να απαντήσετε στα ερωτήματα που έχουμε υποβάλειγραπτώς στην Ομοσπονδία, ως Σύνδεσμος Ανατολικής Αττικής, ερωτήματατα οποία θα τα θέσουμε εκ νέου και δημόσια με νεότερο δελτίο τύπου.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ”

Πηγή: soccerplus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *