Κατηγορίες
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Τρεις “κρητικές” ΕΠΣ …συμπορεύονται με την ένσταση του Ολυμπιακού για να μη γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ

Η μόνη ΕΠΣ της Κρήτης που δεν συμπορεύεται είναι εκείνη του Ηρακλείου.

Στην έκτακτη Γ.Σ. της ΕΠΟ που ξεκίνησε σήμερα το πρωί σε ξενοδοχείο της Αθήνας, ο Ολυμπιακός και άλλες πέντε Ενώσεις κατέθεσαν ένσταση, ζητώντας να μην γίνουν φέτος οι εκλογές της Ομοσπονδίας, όπως έχει αποφασιστεί (Ιούλιο ή Οκτώβριο), αλλά το καλοκαίρι του 2021, όταν θα έχει συμπληρώσει τετραετία η διοίκηση Γραμμένου.

Στην Γενική Συνέλευση που διεξάγεται ώστε να τροποποιηθεί το καταστατικό της Ομοσπονδίας και να γίνουν οι εκλογές κανονικά φέτος, η ερυθρόλευκη ΠΑΕ και οι Ενώσεις Χανίων, Λασιθίου, Ρεθύμνου, Πειραιά, και Ηλείας κατέθεσαν την σχετική ένσταση.

Σύμφωνα με αυτή, λοιπόν, πιστεύουν πως η τετραετής θητεία της διοίκησης ολοκληρώνεται Αύγουστο του 2021 και όχι τον Οκτώβρη του 2020 και πως είναι αυθαίρετο το γεγονός ότι η νυν διοίκηση αποτελεί συνέχεια της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής που είχε διορίσει η FIFA τον Οκτώβριο του 2017.

Θέλουν επομένως να αποσυρθεί η τροποποίηση του Καταστατικού ως μη νόμιμη και επιφυλάσσονται για κάθε νόμιμο δικαίωμά τους. Ο Ολυμπιακός με αυτό τον τρόπο θέλει να… μπλοκάρει τις εκλογές και να μην εκλεγεί φέτος νέα διοίκηση στην ΕΠΟ.

sport24.gr