Κατηγορίες
TENNIS CORNER

Τσιτσιπάς: Ανατροπή με Ίσνερ και πρόκριση στους «16»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ζορίστηκε αρκετά κόντρα στον Τζον Ίσνερ ωστόσο κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του θηριώδη Αμερικανού.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επικράτησε με ανατροπή (3-1) του Ίσνερ και πήρε το εισιτήριο για τους “16” του Ρολάντ Γκαρός, όπου θα συναντήσει τον Ισπανό Καρένο Μπούστα.

Ο κορυφαίος Έλληνας πρωταθλητής βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, ενώ ζορίστηκε και στα πρώτα γκέιμ του δεύτερου σετ (3-3). Κάπου εκεί, ήρθε το ξέσπασμα του Τσιτσιπά, το οποίο φαίνεται ότι γύρισε τον διακόπτη. Ακολούθησε ένα μεγάλο μπρέικ, με τον Τσιτσιπά να παίρνει το δεύτερο σετ με 6-3 και να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια (1-1).

Το τρίτο σετ ήταν για γερά νεύρα, με τους δύο τενίστες να καταφέρνουν να υπερασπιστούν μέχρι τέλους το σερβίς τους. Τα πάντα κρίθηκαν στο τάι μπρέικ, όπου ο Τσιτσιπάς ήταν ψύχραιμος και μπόρεσε να κάνει την ανατροπή (2-1 σετ).

Το τέταρτο σετ ήταν παράσταση για έναν ρόλο, αυτόν του Στέφανου. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έκανε ότι ήθελε στον Ίσνερ, του “έσπασε” από νωρίς το σερβίς και με 6-1 γκέιμ, έκανε το 3-1 σετ και πήρε τη νίκη και το εισιτήριο για τους “16” του Roland Garros.