Κατηγορίες
TENNIS CORNER

Τσιτσιπάς: Νέα ανάρτηση για τα εμβόλια!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, για άλλη μια φορά, ήρθε στο προσκήνιο, όχι όμως για αθλητικούς λόγους.

Η δήλωσή του ότι θα έκανε το εμβόλιο μόνο αν αυτό ήταν υποχρεωτικό προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις. Από τους χρήστες των social media μέχρι τον Ηλία Μόσιαλο και τον Νίκο Χατζηνικολάου, πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν τα λεγόμενά του, κατά κύριο λόγο αρνητικά.

«Όχι, δεν το έχω κάνει. Κανείς δεν μου είπε κάτι. Δεν έχει γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός. Κάποια στιγμή θα πρέπει να εμβολιαστώ, είμαι σίγουρος γι’ αυτό, αλλά μέχρι στιγμής δεν ήταν υποχρεωτικό για να αγωνιστώ. Οπότε όχι, δεν το έχω κάνει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το εμβόλιο για τον κοροναϊό.

Μάλιστα, οι δημοσιογράφοι επέμειναν και τον ρώτησαν ξανά: «Θα εμβολιαζόσασταν μόνο αν ήταν υποχρεωτικό;», με τον τενίστα να απαντά καταφατικά.

Η νέα ανάρτηση

Μετά το σάλο που προκλήθηκε και προφανώς έφτασε στα αυτιά του πρωταθλητή στο τένις, ο ίδιος έκανε μια νέα ανάρτηση όπου επιχειρεί να απαντήσει, έστω και με αφηρημένο τρόπο, σε όσους τον σχολίασαν. Ο Έλληνας τενίστας έγραψε στο Instagram: «Με το να προσέχεις τον εαυτό σου, προσέχεις επίσης και αυτούς που είναι δίπλα σου».

in.gr