Κατηγορίες
TENNIS CORNER

Τσιτσιπάς: Συγκινητικές στιγμές – Δάκρυσε μετά τον άθλο στο Roland Garros (Pics)

ΟΣτέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά του μετά τον άθλο στο Roland Garros, όπου προκρίθηκε για πρώτη φορά σε τελικό Γκραντ Σλαμ.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη με 3-2 σετ επί του Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε δηλώσεις εμφανώς συγκινημένος.

«Πολύ συγκινητική στιγμή. Μου ήρθαν οι στιγμές που ξεκίνησα από τη Γλυφάδα. Οι σκέψεις που έχω είναι αυτές από τα παιδικά χρόνια, που ονειρευόμουνα να βρεθώ στο Roland Garros»., είπε αρχικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος στη συνέχεια ανέφερε «Ήταν τόσο έντονο το πέμπτο σετ και το πρώτο γκέιμ. Έμεινα ζωντανός, έμεινα ζωντανός, είχα το κοινό μαζί μου, το αισθάνθηκα, μου έδωσε υποστήριξη. Αυτή η νίκη είναι η πιο σημαντική στην καριέρα μου μέχρι τώρα».about:blank

Στη συνέχεια ο Έλληνας τενίστας στάθηκε στην υποστήριξη που είχε από τους Έλληνες, ενώ αναφέρθηκε και στην Μαρία Σάκκαρη: «Είδα πολλές σημαίες και άκουσα πολλά ελληνικά συνθήματα. Ήταν πολύ σημαντικό να τους έχω σήμερα εδώ. Η Ελλάδα είναι μέρος της τενιστικής κοινότητας. Εγώ και η Μαρία έχουμε κάνει πολλή σκληρή δουλειά για να αναβαθμίσουμε το τένις στην Ελλάδα».

newsbeast.gr