Κατηγορίες
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ IN THE SPOTLIGHT

Τζώρτζογλου: Δεν υπάρχει προηγούμενο ο υφυπουργός να βγαίνει πριν τις εκλογές και να λέει ποιούς να ψηφίσουμε

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου μίλησε στο Metropolis 95.5 με αφορμή την ανάρτηση που έκανε και αναφέρθηκε στην ωμή παρέμβαση Αυγενάκη στη διαδικασία των εκλογών της ΕΠΟ, χωρίς να το κατονομάσει.

Το έκανε όμως μέσα από την εκπομπή «Στη σέντρα».«Η φωτογραφία της ανάρτηση μου είναι παραστατικότατη. Η θέση μου για τον συντοπίτη μου είναι γνωστή, αναφερόμουν στον Λευτέρη Αυγενάκη. Ότι έγραψα το εννοώ. Ο κ.υφυπουργός είπε ότι θα φανεί αν είναι ώριμοι οι εκλέκτορες από το αν θα εκλεγούν οι υποψήφιοι ποδοσφαιριστές. Δεν έχει ξαναγίνει στα 35 χρόνια που είμαι παράγοντας στον Εργοτέλη και στην ΕΠΣ Ηρακλείου κάτι ανάλογο. Δεν υπάρχει προηγούμενο, ο υφυπουργός να βγαίνει πριν τις εκλογές και να λέει τέτοια πράγματα. Κάποια παιδιά ασφαλώς αξίζουν όμως δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο, τον υφυπουργό να λεει ότι «αν δεν ψηφίσατε αυτούς, δεν θα είστε ώριμοι ή λογικοί». Είναι μια εκλογική διαδικασία, έστω με αυτό το ελλιπές καταστατικό με 69 εκλέκτορες να πάμε και να ψηφίσουμε χωρίς επηρεασμό».

«Από το 2012 η ΕΠΣ Ηρακλείου πρότεινε τον Ζαγοράκη για την ΕΠΟ. Το ερώτημα είναι, φτάνει; Θα έπρεπε ο ίδιος να επιλέξει τους συνεργάτες του. Υπάρχουν αξιόλογοι υποψήφιοι, θέλω να πιστεύω ότι με μια πίστωση χρόνου θα μας δείξουν αυτό που θέλουμε». soccerplus.gr