Κατηγορίες
Γ' Εθνική IN THE SPOTLIGHT

Τζώρτζογλου: “Μία ή δύο ομάδες λιγότερες να πέσουν από τη Γ’ Εθνική”. Πότε θα έχουμε εξελίξεις

Πιέσεις ασκούνται με πρωτοβουλία της ΕΠΣΗ αλλά και με την σύμφωνη γνώμη και της ΕΠΣΧ ώστε να πέσουν λιγότερες ομάδες από τον κρητικό όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Όπως επεσήμανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου στον ΣΚΑΙ Γαύδος FM 88, ασκούνται πιέσεις προς αυτή την κατεύθυνση, ώστε ο όμιλος Κρήτης να μείνει “ζωντανός” και τη νέα χρονιά και τι επόμενες.

Ανάμεσα σε άλλα ο κ. Τζώρτζογλου ανέφερε στην εκπομπή “Καθρέφτης των ΣΠΟΡ” και στον Βασίλη Φουντουλάκη (απομαγνητοφώνηση mirrorsports.gr):

Για τις ενέργειες που έχει κάνει ο ίδιος και η ΕΠΣΗ για τις ομάδες που θα υποβιβαστούν από τον κρητικό όμιλο: “Προσπαθούμε μέσω συζητήσεων να δώσουμε να καταλάβουν οι της ομοσπονδίας ότι ο αριθμός “7” είναι υπερβολικός για τις ομάδες που θα υποβιβαστούν και θα διαμορφώσει ένα πρωτάθλημα πολύ μικρότερο, οι σε αυτό θα προστεθούν ομάδες εκτός Κρήτης. Ίσως να μην είναι τετελεσμένο ότι θα πέσουν 7. Μαζί μας ήταν και ο κ. Κωνσταντινίδης από τα Χανιά και είναι προς την ίδια κατεύθυνση”.

“Στόχος να πέσουν 1 ή 2 λιγότερες”, τόνισε ο κ. Τζώρτζογλου.

Μάλιστα, προσέθεσε ότι εξελίξεις θα υπάρξουν, πιθανότατα μετά τις εκλογές τις ΕΠΟ στις 23 Νοεμβρίου.

Περί εκλογών στην ΕΠΟ

Ο ίδιος μάλιστα διέψευσε ότι τον ενδιέφερε να είναι υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ. “με ενδιαφέρει στο ποδόσφαιρο να υπάρχει ένας πρόεδρος κοινής αποδοχής, ώστε να βρεθούν λύσεις και να διοικηθεί σωστά. Να σταματήσει η τοξικότητα που υπάρχει στο ποδόσφαιρο. Δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος για την επόμενη ημέρα. Συνηθίζεται οι πρόεδροι της ΕΠΟ να είναι πρόεδροι Ενώσεων. Κανείς δεν ξέρει ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι”, επεσήμανε ο Νίκος Τζώρτζογλου.