Κατηγορίες
Τοπικό

Τζώρτζογλου: “Τέτοια βίαιη παρέμβαση από τον ίδιο τον υφυπουργό δεν έχει προηγούμενο”

«Χείμαρρος» ο έμπειρος παράγοντας λίγο πριν τις εκλογές της ΕΠΣΗ.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου… πήρε τη σκυτάλη από τον Γιάννη Ασσαργιωτάκη στην εκπομπή «Στρογγυλή Θεά» του crete2day και πέρασε αμέσως στην… επίθεση. Επεσήμανε, δηλαδή, ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, στηρίζει την αντίπαλη παράταξη και η παρέμβαση του είναι βίαιη. Τόνισε μεταξύ άλλων:

«Δεν είμαι εγώ ο αναντικατάστατος. Αρκεί τα σωματεία να επιλέξουν τους καλύτερους και αυτό θα γίνει. Και η άλλη παράταξη έχει αξιόλογα στελέχη και αυτό με χαροποιεί. Υπάρχουν άνθρωποι και στα δύο στρατόπεδα, που μπορούν να βοηθήσουν το ποδόσφαιρο. Η κάλπη θα δείξει ποιοι είναι οι καλύτεροι.

Πολλοί είναι μπερδεμένοι για το αν ο αντίπαλος του Τζώρτζογλου είναι ο Γ.Α. ή ο Λ.Α. Ο αρχηγός της άλλης παράταξης το λέει αυτό και θα το δείτε τις επόμενες μέρες. Με βεβαιότητα και αποδείξεις μιλάω. Σε μία εκλογική αναμέτρηση τέτοια βίαιη παρέμβαση από τον ίδιο τον υφυπουργό στους υποψήφιους προέδρους των ομάδων, δεν έχει προηγούμενο. Είτε από τον ίδιο υφυπουργό, είτε από το γραφείο του. Λέει ο συνάδελφος πρόεδρος ότι «στηρίζομαι από τον κ. Αυγενάκη». Ο κ. Αυγενάκης δίνει κατεύθυνση που θα πάει η ψήφος των ομάδων. Δεν τα λέω αυτά επειδή το είδα στον ύπνο μου».

grandsport.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *