Κατηγορίες
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ IN THE SPOTLIGHT

Τζώρτζογλου:”Έλεος κ.Υφυπουργέ”!

Απλοποίηση των διαδικασιών ζητά ο Τζώρτζογλου από τον Αυγενάκη για το μητρώο.

Με ανακοίνωση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου αναφέρεται στο μητρώο και στην απλοποίηση των διαδικασιών που θα πρέπει να υπάρξει από τον Υφυπουργό Αθλητισμού. 

Αναλυτικά:
Κύριε Υφυπουργέ, Αγαπητέ συνυποψήφιε , Έλεος!!!..Ελεος!!!. Αν είναι δυνατόν. Με δεκάδες επιστολές και ανακοινώσεις από φορείς από όλη την χώρα, σας παρακαλέσαμε να δώσετε κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα και να απλοποιήστε τις διαδικασίες ενταξης στο Μητρώο αθλητικών σωματείων του άρθρου 142 του ν.4714/2020.

Οι περισσότερες υπηρεσίες υπολειτουργούν. Οι Ενώσεις και το προσωπικό τους είναι σε καθεστώς αναστολής εργασίας.Οι παράγοντες των σωματείων παλεύουν για να εξασφαλίσουν βιοποριστικές ανάγκες. Τα ερασιτεχνικά σωματεία, 10 και πλέον χρόνια στο έλεος του Θεού, χωρίς καμία μέριμνα από όλες τις κυβερνήσεις. Σήμερα σχεδόν όλες οι μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις είναι κλειστές. Τα οικονομικά των παραγόντων και των σωματείων περισσότερο τραγικά από ποτέ…

Η Πανδημία του αόρατου εχθρού Covid19 έχει καθηλώσει τα πάντα στην πατρίδα μας και σε όλο τον πλανήτη. Και σε αυτό το τραγικό και πρωτοφανές περιβάλλον κ. Υφυπουργέ ζητάτε με επίσημη επιστολή προς τον υπουργό εσωτερικών κ. Βορίδη τους δημάρχους όλης της χώρας “συστράτευση” όλων, για να πετάξουν έξω από τις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις τα ερασιτεχνικά σωματεία, τους ερασιτέχνες αθλητές, τις ακαδημίες και τους παράγοντες που δεν έχουν ενταχθεί ακόμα στο Μητρώο αθλητικών σωματείων…

Εκτός των άλλων η αποφαση σας ειναι παρανομη αφού παραβιάζει τον κώδικα δήμων και κοινοτήτων αφού ως γνωστον ο νόμος για την αποβολή ισχύει μόνο για νομικά πρόσωπα και τις εγκαταστάσεις που υπάγονται αποκλειστικά στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.Έλεος… Έλεος… κ. Υφυπουργέ !!!Όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι παράγοντες λέμε “ΝΑΙ” στο νοικοκύρεμα των ερασιτεχνικών Σωματείων… Αλλά ΕΛΕΟΣ… Εμπιστευόμαστε τον Πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη για να πράξει το αυτονόητο.
Νικόλαος Τζώρτζογλου Πρόεδρος ΕΠΣ Ηρακλείου, Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας