Κατηγορίες
Τοπικό

Β’ ΕΠΣΧ: Mατσάρα στη Σούδα και τι θα επιφέρει (αναλόγως αποτελέσματος)

Αναμφίβολα, το ματς της ημέρας γίνεται στις 17.00 στη Σούδα.

Το ντέρμπι της Β΄ ΕΠΣ Χανίων Ποσειδών ΤσικαλαριώνΉφαιστος καθορίσει πολλά πράγματα για την εξέλιξη της “μάχης” για την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΧ, μέσω της 2ης θέσης (αν θεωρηθεί ότι η πρώτη θέση είναι “καπαρωμένη” από τον Νέο Κισσαμικό).

Ας δούμε αναλόγως αποτελέσματος, τις συνέπειες:

Σε περίπτωση νίκης του Ήφαιστου: Η ομάδα του Γιώργου Μπονατάκη θα μειώσει στον ένα βαθμό τη διαφορά της από τη 2η Ιωνία και φυσικά θα συνεχίσει να ελπίζει βάσιμα για τη 2η θέση. Την ίδια στιγμή, τα Τσικαλαριά θα απωλέσουν το μεγαλύτερο μέρος των ελπίδων τους καθώς και βαθμολογικά απομακρύνονται και ψυχολογικά θα υστερούν αφού θα είναι το δεύτερο σερί ντέρμπι που θα γνωρίσουν ήττα (μετά το ματς με την Ιωνία) και αυτή τη φορά στην έδρα τους.

Σε περίπτωση νίκης του Ποσειδώνα: Η ομάδα των Τσικαλαριών, “ρεφάρει” την ήττα από την Ιωνία και παραμένει δυναμικά στο κόλπο (-2 από την Ιωνία). Ανακτά μάλιστα την ψυχολογία του. Ο Ήφαιστος αν χάσει δεν χάνει όλες τις ελπίδες αλλά θα είναι “χτύπημα” μια ήττα.

Σε περίπτωση ισοπαλίας: Μάλλον θα πανηγυρίζει …η Ιωνία! Θα μείνει στο -3 ο Ήφαιστος και στο -4 ο Ποσειδώνας. Απώλειες και για τους δύο. Ουδείς (προφανώς) ευχαριστημένος, αλλά και με τις ελπίδες ανόδου να διατηρούνται.

mirrorsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *