Κατηγορίες
ΠΙΣΩ ΑΠ'ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ

Β’ ΕΠΣΧ: Το “αφεντικό” και οι “μνηστήρες”

Η 14η αγωνιστική της Β΄ΕΠΣΧ φανέρωσε πλέον κάποια πράγματα που αξίζει να αναφερθούν.

Είναι εμφανές το ποιος είναι το “αφεντικό” της κατηγορίας αλλά και ποιοι είναι οι “μνηστήρες” της ανόδου…

Το σχόλιο του mirrorsports.gr

Νέος Κισσαμικός 37 β. (14 αγ.): Κυριάρχησε με 3-0 του Ποσειδώνα Τσικαλαριών στο Καστέλι στο μεγάλο ντέρμπι. Έχει αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες του. Έχει ποιότητα και παίκτες ανώτερης κατηγορίας που δύσκολα θα καταστήσουν την ομάδα αδύναμη, ακόμα και αν ντεφορμαριστεί. Πρώτο φαβορί ανόδου, αλλά και τίτλου.

Ποσειδών Τσικ. 30 β. (14 αγ.): Έχει κάνει σπουδαία πορεία ως τώρα. Δεν ξέρουμε αν έχει φτάσει “ταβάνι”, αλλά θα παραμείνει στη διεκδίκηση της ανόδου, μάλλον μέχρι τέλους. Καλό και οργανωμένο σύνολο που ξέρει να καλύπτει τις αδυναμίες του.

Νέος Σαμψών 30 β. (13 αγ.): Δυνατά στο κόλπο της ανόδου. Δυνατή, σκληρή και με έμπειρους παίκτες, ομάδα. Με έδρα δυνατή, κάτι που απέδειξε και στη νίκη στο ντέρμπι με τον Ήφαιστο το Σάββατο. Έχει πολλές πιθανότητες για άνοδο, κατά πολλούς το δεύτερο φαβορί, μέχρι να… ενισχυθεί η Ιωνία.

Ήφαιστος 29 β. (14 αγ.): Και ο Ήφαιστος έχει κάνει σπουδαία πορεία. Κανείς δεν θα τον κατηγορήσει αν δεν πάρει την άνοδο. Σκοπός είναι το πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις, αν και οι άνθρωποι της ομάδας και ο τεχνικός της γνωρίζουν και θέλουν ότι στόχος είναι η άνοδος. Ο ανταγωνισμός βέβαια πλέον είναι τεράστιος.

Ιωνία 27 β. (13 αγ.): Έμεινε στο κόλπο της 5άδας με νεανικό ρόστερ. Τον Γενάρη ενισχύθηκε με παίκτες ανωτέρων κατηγοριών, συνεπώς έβαλε 1-2 ταχύτητες παραπάνω στη δυναμική της. Η Ιωνία πλέον, είναι από τα φαβορί για την άνοδο και λόγω κλίματος και λόγω της εξαιρετικής ομάδας της, που ενισχύθηκε σημαντικά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.