Κατηγορίες
Basket Corner IN THE SPOTLIGHT

Β’ Εθνική μπάσκετ: Διαψεύδουν στα Τρίκαλα ότι οι ομάδες του Βορρά δεν θέλουν επανέναρξη

Το σωματείο των Ικάρων Τρικάλων εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία παίρνει επίσημα θέση υπέρ της επανέναρξης των πρωταθλημάτων, διαψεύδοντας παράλληλα όποια σενάρια είχαν βγει για την ακριβώς αντίθετη πεποίθησή τους.

Ίκαροι Τρικάλων: «Οι περισσότερες ομάδες της κατηγορίας μας επιθυμούν την επανέναρξη»

Δείτε την ανακοίνωση των Ικάρων Τρικάλων:

«Διαβάσαμε με έκπληξη σε αθλητική ιστοσελίδα ένα άρθρο το οποίο αναφέρει πως υπάρχει καθολική άρνηση των ομάδων του βορρά της Β’ Εθνικής κατηγορίας για να εκκινήσουν στο νέο πρωτάθλημα.
Σαν Ίκαροι Τρικάλων θέλουμε να τονίσουμε ότι ουδέποτε μας ζητήθηκε η γνώμη μας από κανένα ΜΜΕ για το εάν επιθυμούμε ή όχι την επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Αλλά ακόμη και αυτό φαντάζει περιττό για εμάς διότι πριν λίγες ημέρες ο πρόεδρος των Ικάρων Τρικάλων Κώστας Σκρέτας, απέστειλε ανοικτή επιστολή σε όλους τους εμπλεκόμενους με την οποία μάλιστα ζητά διακαώς την επανέναρξη για να διασωθεί το αγαπημένο μας άθλημα.
Τέλος έχουμε την πεποίθηση ότι οι περισσότερες ομάδες της κατηγορίας μας επιθυμούν την επανέναρξη και αυτό φαίνεται από τις ανακοινώσεις των Αίολου Τρικάλων, Έσπερου Λαμίας και της Νίκης Βόλου τις οποίες και χαιρετίζουμε».

«Για το ΔΣ των Ικάρων Τρικάλων
Ο πρόεδρος
Κώστας Σκρέτας»