Κατηγορίες
Basket Corner

Βαγγέλης Λιόλιος: Το πρώτο μήνυμα της παράταξης του νέου προέδρου της ΕΟΚ

Μία νέα εποχή ξημέρωσε για το ελληνικό μπάσκετ, μιας κι ο Βαγγέλης Λιόλιος και η παράταξη του «Δώσε πάσα» νίκησαν στις εκλογές της ΕΟΚ και θα διαδεχτούν τη διοίκηση του Γιώργου Βασιλακόπουλου.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ και θα αναλάβει το δύσκολο έργο της αναγέννησης του ελληνικού μπάσκετ. 

Με ανακοίνωση της, η παράταση «Δώσε Πάσα» ζητάει τη συνδρομή όλων για το καλό του μπάσκετ

Η ανακοίνωση της παράταξης «Δώσε Πάσα»:

«Αλλαγή σελίδας, αλλαγή πορείας για το εθνικό μας άθλημα.
Μας Δώσατε Πάσα για το μπάσκετ που οραματιζόμαστε και θα το κάνουμε πράξη.

Από αύριο, όλοι μαζί, βάζουμε στην άκρη τις όποιες διαφορές και δουλεύουμε προς την ίδια κατεύθυνση, την αναγέννηση του Ελληνικού Μπάσκετ.

Ευχόμαστε καλή θητεία σε όσους εξελέγησαν στο Δ.Σ. της ΕΟΚ, αλλά και συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους που έδωσαν τον αγώνα τους σε αυτήν τη μεγάλη προεκλογική περίοδο.

Τέλος,αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς ότι επιλέχθηκαν 14 άτομα της πρωτοβουλίας Δώσε Πάσα στο συμβούλιο της ομοσπονδίας. Ταυτόχρονα είναι και μεγάλη ευθύνη και θα φροντίσουμε να δικαιώσουμε την ισχυρή εντολή που λάβαμε από τα σωματεία.

Από αύριο, όλοι μαζί, αλλάζουμε το μπάσκετ.

ΥΓ. Ηλία, φίλε, σύντροφε και αγνέ μπασκετάνθρωπε, η απουσία σου μας πονά, ειδικά αυτή την ώρα. Ελπίζουμε να μας βλέπεις εκεί ψηλά και να σκας ένα χαμόγελο».