Βαριές καταγγελίες για στημένα και «εγκληματική οργάνωση» στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο!

holidays chania

Σε σφοδρές καταγγελίες προχώρησε η ομάδα του Μαρκόπουλου, Μαρκό και ο πρόεδρος της ομάδας, Αντώνης Πίκουλας, που ετοιμάζεται να προσφύγει στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Αδειλίνη και τον υπ. Προστασίας του Πολίτη για οπαδική βία, στημένα και εγκληματική οργάνωση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

«Προσφεύγουμε με φάκελο πλήρη στοιχείων, στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Αδειλίνη, στον Υπ. Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδη, στον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γκαγκάτση, στον ΣΔΟΕ και την Αρχή για το Ξέπλυμα», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ομάδας.

Κάνουν λόγο «για μία βρώμικη, ύπουλη και υπόγεια προπαγάνδα» κατά της Μάρκο «από συγκεκριμένα κέντρα ποδοσφαιρικών ανταγωνιστικών ομάδων του 4ου ομίλου της Γ´ Εθνικής».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μόνοι μας και όλοι τους! Η… κλάψα, η προπαγάνδα, οι υπόγειες διαδρομές, τα παραρτήματα και η οπαδική βία! Και μνήμη έχουμε και …τεφτέρι έχουμε! Οποίος νομίζει ότι είμαστε άμαχος πληθυσμός είναι πολύ γελασμένος… – Προσφεύγουμε με φάκελο πλήρη στοιχείων, στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Αδειλίνη, στον Υπ. Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδη, στον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γκαγκάτση, στον ΣΔΟΕ και την Αρχή για το Ξέπλυμα!

Είμαστε αυτόπτες μάρτυρες κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, μια βρώμικης, ύπουλης και υπόγειας προπαγάνδας κατά της ομάδας μας, από συγκεκριμένα κέντρα ποδοσφαιρικών ανταγωνιστικών ομάδων του 4ου ομίλου της Γ´ Εθνικής, που προφανέστατα αποσκοπεί στη διαμόρφωση ενός ψευδεπίγραφου αρνητικού κλίματος για την ΜΑΡΚΟ και παράλληλα συνθήκες εύνοιας των ομάδων αυτών από την Διαιτησία!

Και όπως στην πράξη προκύπτει, η ΜΑΡΚΟ σφαγιάστηκε από την διαιτησία σε δύο συνεχείς ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις, στην Κρήτη με τον Γιούχτα και στο γήπεδο του Μενιδίου με την Νέα Ιωνία, την ίδια ώρα που ο Εθνικός για παράδειγμα, η ομάδα της κλάψας πού έπεσε από την Ακρόπολη και στάθηκε όρθια στη μεταξύ μας αναμέτρηση και είχε το θράσος να αναφέρεται υποτιμητικά στους παίκτες μας ότι δήθεν έπαιξαν αντιαθλητικά (σαν δεν ντρέπονται οι θρασύδειλοι!!!) κερδίζει συνεχώς με ανύπαρκτα πέναλτι, όπως με την Θύελλα Ραφήνας στον πρώτο γύρο, την Κυριακή με την Βάρη, ενώ με την Νέα Ιωνία ο άρχων του αγώνα έκλεισε τα μάτια σε πέναλτι μαρς υπέρ των φιλοξενούμενων! Και τα αίσχη υπέρ της είναι εξόφθαλμα και προκλητικά σε όλη τη σεζόν!

Κάνοντας κατάχρηση της ευγενείας και της φιλοξενίας μας, η ομάδα του Εθνικού όπως και εκείνη του Αρη Πετρούπολης, ήρθαν στο γήπεδο μας και οι οπαδοί της ομάδας του Πειραιά έριχναν μπουκάλια και έβριζαν εν χορώ με βωμολοχίες την πεθαμένη μητέρα του Προέδρου της ομάδας μας Αντώνη Πίκουλα, στον οποίο επιτέθηκε μετά το τέλος του αγώνα και τον απώθησε ο Γενικός Αρχηγός του Εθνικού (ασχέτως εάν μετά ζήτησε συγγνώμη), ενώ οι μπράβοι του Αρη Πετρούπολης με πρωτοστατούντα αξιωματούχο της ομάδας «χτύπησαν» μέλος της ομάδας εγγεγραμμένο στο Φύλλο Αγώνος! Γεγονός που βάσει του νέου αθλητικού νόμου και της καταπολέμησης της βίας στα γήπεδα προβλέπει πολυετή φυλάκιση χωρίς αναστολή! Θα πρέπει ο συγκεκριμένος να εκτίσει την ποινή εάν καταδικαστεί! Ομως δεν δώσαμε συνέχεια, δεν καταθέσαμε μηνυτήρια αναφορά, το αφήσαμε καλή τη πίστη να περάσει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *