Κατηγορίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Βαρύ κλίμα στο τελευταίο «αντίο» της συζύγου του Άγγελου Αναστασιάδη

Το τελευταίο «αντίο» στη Βιβή Κηπουρού είπαν χτες τα αγαπημένα της πρόσωπα αλλά και η «ασπρόμαυρη» οικογένειά της, που στεκόταν πάντα δίπλα της στην δύσκολη και άνιση μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με τα προβλήματα της καρδιάς της.

Συντετριμμένοι και με τον πόνο να είναι «βουβό», δεκάδες φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες είχαν συγκεντρωθεί στον Ιερό Ναό Οσίας Παρασκευής στους Νέους Επιβάτες, προκειμένου να αποχαιρετήσουν την αγαπημένη τους Βιβή, σύζυγο του Άγγελου Αναστασιάδη.

Φυσικά, από αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή για τον πρώην προπονητή και νυν μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ.

Μεταξύ αυτών, παλιοί συμπαίκτες, στενοί συνεργάτες και φίλοι, όπως Κώστας Ιωσηφίδης, ο Γιώργος Κούδας, Αχιλλέας Ζαφειρίου, Σούλης Μαρκόπουλος, Δημήτρης Σαραιδάρης, Γιώργος Ποζατζίδης, Θωμάς Ναζλίδης, Αλέξης Αλεξιάδης, Παύλος Ανδρώνης, αλλά και οι Τερζής, Δημητρακόπουλος, Λαγωνίδης και Μαυρέας.

Το παρόν έδωσε και ο αδερφός του Ιβάν Σαββίδη, Παύλος και ο γνωστός «Παπά-Χρήστος», ενώ τόσο ο πρόεδρος όσο και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεχωριστά, έστειλαν αποχαιρετιστήρια στεφάνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *