Κατηγορίες
Στίβος

Βαρύ πένθος στον ΣΕΓΑΣ

“Έφυγε” σε ηλικία 88 ετών το άλλοτε μέλος της ομοσπονδίας στίβου. Υπήρξε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ από το 1997 και αποσύρθηκε από αυτό το 2016. Στη διάρκεια της θητείας του υπήρξε για πολλά χρόνια αντιπρόεδρος, ενώ διετέλεσε για ένα σύντομο διάστημα πρόεδρος του συμβουλίου.

Aναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ:

Ήταν ένας από τους ανθρώπους που συνέδεσαν το όνομα τους με τον κλασικό αθλητισμό και τον υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια για πολλές δεκαετίες.

Ο εκλιπών υπήρξε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ από το 1997 και αποσύρθηκε από αυτό το 2016. Στη διάρκεια της θητείας του υπήρξε για πολλά χρόνια αντιπρόεδρος, ενώ διατέλεσε για ένα σύντομο διάστημα πρόεδρος του συμβουλίου. Πρόσφερε επίσης τις υπηρεσίες του και από τη θέση του προέδρου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.

Το όνομα του ήταν άρρηκτα συνδεδεμένο με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, όχι μόνο γιατί υπήρξε αθλητής του ποδοσφαίρου, αλλά γιατί μετέπειτα υπήρξε μέλος της διοίκησης και επί σειρά ετών έφορος στο τμήμα στίβου στα χρόνια όπου το σωματείο ξεχώρισε σε πανελλήνιο επίπεδο.

Η πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντα.

Η κηδεία θα γίνει στο Ναό Αναστάσεων του Κυρίου, στη Θέρμη, το Σάββατο (24/12) στις 12.15.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *