Κατηγορίες
Τοπικό

Βασίλης Παπαδάκης: “Τιμή που ενταχθήκαμε στο δίκτυο ακαδημιών του Άρη”

Ο προπονητής του Πανακρωτηριακού Βασίλης Παπαδάκης για την ένταξη των ακαδημιών του συλλόγου στο Δίκτυο του Άρη Θεσσαλονίκης.

Η ανάρτηση

Αποτελεί τιμή να είμαστε οι πρώτες ακαδημίες που εντάσσονται στο νεοσύστατο Δίκτυο Ακαδημιών του ιστορικού ARIS F.C.. Το ARIS Soccer Schools είναι σίγουρα κάτι που έλειπε από την ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης και θεωρώ πως είναι ένα σημαντικό βήμα εξέλιξης, με το βλέμμα στο μέλλον να είναι αισιόδοξο! Ο Πανακρωτηριακός Α.Ο και οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου, εδώ και χρόνια προσπαθούν με υπομονή και επιμονή, να βελτιώσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες που προσφέρουν σε κάθε μικρό αθλητή, που περνά τα απογεύματά του στο γήπεδο Καθιανών, για να παίξει το αγαπημένο του παιχνίδι, κάνοντας όνειρα για το μέλλον του, όπως κάθε παιδί! Ο κύριος στόχος είναι πάντα μέσα από τα ”Μαθήματα Ζωής”, να μπορέσουν τα παιδιά αυτά, να είναι πιο ευτυχισμένοι σαν ενήλικες, είτε συνεχίσουν να παίζουν ποδόσφαιρό, είτε όχι. Κι αυτό είναι σίγουρα πολύ σημαντικό, καθώς μεγαλώνοντας το ποσοστό που βάζει στόχο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι μικρό, και πολύ μικρότερος ο αριθμός όσων το καταφέρνουν, όπως αποδεικνύουν οι έρευνες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ωστόσο, οφείλουμε να προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για κάθε παιδί και με βάση αυτό, η συνεργασία με τον Άρη Θεσσαλονίκης, μας ανοίγει ένα δρόμο με προοπτικές! Έχω την αίσθηση πως και για τον Άρη, είναι σημαντικό πως η πρώτη ακαδημία που εντάσσεται στο Aris Soccer Schools είναι από τα… μακρινά Χανιά! Ανοίγει τον ορίζοντα για να απλωθεί αυτό το Δίκτυο και να αποτελέσει τα επόμενα χρόνια μια πανελλήνια δεξαμενή παραγωγής σωστών φιλάθλων αρχικά, γιατί αυτό για μένα είναι το πρώτο ζητούμενο για το ποδόσφαιρο στη χώρα μας! Αυτός είναι ο πρώτος στόχος που όλοι όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο πρέπει να βάλουμε, για να δημιουργήσουμε ένα θετικό περιβάλλον και να γεμίσουμε τα γήπεδα μας με οικογένειες και παιδιά! Να χαιρόμαστε και να απολαμβάνουμε το άθλημα, χωρίς ακρότητες, επεισόδια και πράξεις βίας. Αυτό πρέπει να είναι το περιβάλλον που πρέπει να δημιουργήσουμε όλοι μαζί, για να μπορούν και τα παιδιά που έχουν τις ικανότητες, τις προδιαγραφές και το ταλέντο να εξελιχτούν και να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές! Επαγγελματίες που θα αξίζει να παίζουν και στη χώρα μας κι εμείς να τους καμαρώνουμε σαν θεατές-ΦΙΛΑΘΛΟΙ! Είναι ένας μεγάλος στόχος, αλλά αξίζει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *