Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 FOOTBALL LEAGUE IN THE SPOTLIGHT

Βαζάκας …μαινόμενος! “Φταίνε Λεουτσάκος και Αυγενάκης για το αδιέξοδο σε SL2/FL”

Τα …έχωσε σε Αυγενάκη και Λεουτσάκο ο πολύπειρος προπονητής του Αστέρα Βλαχιώτη, Γιώργος Βαζάκας.

Μιλώντας στο sportstonoto Radio κατηγόρησε και την Σούπερ Λιγκ ότι κοιτάζει μόνο τα “του οίκου της” και όχι τις πιο κάτω κατηγορίες (ανάλογη αναφορά έγινε και από τον Αλέκο Βοσνιάδη).

Διαβάστε τι είπε ο Γιώργος Βαζάκας:

“Το κακό ξεκίνησε από το καλοκαίρι και φτάσαμε τώρα σε αυτό το αδιέξοδο σε Super League 2 και σε Football League. Οι Αυγενάκης και Λεουτσάκος έχουν μεγάλες ευθύνες που φτάσαμε έως εδώ, διατήρησαν το έκτρωμα του Βασιλειάδη (φτάσανε να παρακαλάνε την Καλαμαριά, που δεν έχει μία, να κατέβει στο πρωτάθλημα), ενώ η Super League ποτέ δεν κοίταξε το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και  τις πιο κάτω κατηγορίες. Έχει δημιουργήσει μία κλίκα, ένα κλειστό κλαμπ και δεν αφήνουν κανένα άλλον να μπει.  Πεντάρα δεν δίνουν για την Super league 2 και την Football League, και δεν ξέρουν πως χωρίς υγεία και σωστή λειτουργία και πόρους σε αυτές, μια μέρα θα την πληρώσουν και οι ίδιοι και οι ομάδες τους, καθώς, σήμερα ή αύριο θα βρεθούν οι περισσότεροι εξ αυτών σε ίδια, παρόμοια θέση. Αυτός όμως που έχει την κύρια ευθύνη, καθώς ασχολήθηκε και ασχολείται  ακόμη μόνο με την Super Leavgue 2, είναι ο ίδιος ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, καθώς δεν νοιώθει πρόεδρος και των δύο αυτών κατηγοριών, αλλά μόνο  της SL2″, είπε ο προπονητής του Αστέρα Βλαχιώτη, ενώ δήλωσε – μεταξύ άλλων πάντα – και αυτά:

Πέτρος Μαρτσούκος, Γιώργος Πρασσάς, Άρης Παλτόγλου και  και άλλοι δυνατοί παράγοντες της κατηγορίας, πρέπει να έχουν κίνητρα, να μείνουν στο ποδόσφαιρο και όχι να πληρώνουν μόνο, χωρίς προοπτική και έσοδα, γιατί έτσι όπως είναι φυσικό, κάποια στιγμή θα φύγουν, όπως έφυγαν τόσοι άλλοι στο παρελθόν. Ήδη 4 από τις 10 ΠΑΕ του νοτίου ομιλου δνε έχουν την οικονομική δυνατότητα.  Η λύση για φέτος ήταν η Β’ Εθνική με δύο ομίλους, για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και ίσως από του χρόνου θα πηγαίναμε   σε ένα όμιλο με 18 πιθανόν ΠΑΕ και όποιος  όποιος άντεχε στη συνέχεια. Έτσι πρέπει να γίνει τώρα και με τα αυστηρά πρωτόκολλα για τον κορονοϊό.  Όποια ομάδα μπορεί να τα εφαρμόσει θα μπει και θα συνεχίζει στο πρωτάθλημα και όποια αδυνατεί θα αποβάλλεται από αυτό. Άλλη λύση δεν υπάρχει, αφού στήριξη από αλλού δεν βλέπω να έρχεται…”.