Κατηγορίες
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ IN THE SPOTLIGHT

Βάζει “φρένο” στα “όποια” σενάρια για Χανιά ο Βρέντζος

Με δηλώσεις του πρώην πρόεδρος του Εργοτέλη Γιάννης Βρέντζος διαψεύδει τα όποια σενάρια είδαν το φως της δημοσιότητας από ΜΜΕ, περί ενδιαφέροντος για την ΠΑΕ Χανιά.

Τονίζει μάλιστα πως δεν ενδιαφέρεται να εμπλακεί σε καμία άλλη ομάδα εκτός του Εργοτέλη.

Δείτε τις δηλώσεις Βρέντζου που δημοσιεύονται στο grandsport.gr

«Επειδή εμένα μου αρέσουν οι ξεκάθαρες κι αντρίκειες κουβέντες, δημόσια και μη, ξεκαθαρίζω – χωρίς φυσικά ν’ απολογούμαι – ότι μέχρι στιγμής εγώ προσωπικά δεν έχω κάνει καμιά απολύτως συζήτηση ή επαφή με κάποια άλλη ομάδα εκτός του Εργοτέλη.

Η μοναδική επιθυμία και στόχος μου ως ποδοσφαιρικός παράγοντας τα τελευταία 5 χρόνια, από την πρώτη κιόλας στιγμή που αποχώρησα διοικητικά από τον Εργοτέλη, ήταν να επιστρέψω στο σπίτι μου που δεν είναι άλλο από το Μαρτινέγκο.

Έκανα ό,τι μπορούσα γι’ αυτό όλα αυτά τα χρόνια, με αποκορύφωμα το προηγούμενο διάστημα.

Δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι έπαψα να ενδιαφέρομαι για τον Εργοτέλη και ν’ αγωνιώ για το μέλλον του. Γι’ αυτό και προσπαθώ, ακόμα και τώρα, να βοηθήσω όσο μπορώ, έστω και πλέον χωρίς οικονομικούς συμπαραστάτες.

Το μυαλό και η καρδιά μου (όπως και η τσέπη μου) είναι ακόμα εδώ. Και θα είναι πάντα, όπου κι αν τυχόν βρίσκομαι.

Προς το παρόν πάντως όχι μόνο είμαι ακόμα εδώ (κι όπως βλέπετε ασχολούμαι όλη μέρα με τον Εργοτέλη) αλλά δε θέλω να πάω και πουθενά αλλού…»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.