Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος IN THE SPOTLIGHT

Βγάζει στη… σέντρα την ΕΠΟ το ΟΑΚΑ – Παραμένει στον “αέρα” ο τελικός

Η διοίκηση του ΟΑΚΑ απάντησε στις διαρροές της ΕΠΟ για την σύμβαση που δεν έχει ακόμη υπογραφεί από την Ομοσπονδία.

Τη δική της απάντηση έδωσε η διοίκηση του ΟΑΚΑ στην ΕΠΟ μετά τις διαρροές από την Ομοσπονδία περί υπογραφής της απαραίτητης Σύμβασης για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας.

Θυμίζουμε πως ο τελικός ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ είναι στον «αέρα» αφού η ΕΠΟ δεν έχει βάλει την απαραίτητη υπογραφή που επιβάλλεται για την παραχώρηση του Σταδίου και έχει προκαλέσει ένα απίστευτο μπάχαλο.

Η ανακοίνωση του ΟΑΚΑ:

«Η Διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου διαψεύδει κατηγορηματικά τις διαρροές της ΕΠΟ περί υπογραφής της απαραίτητης Σύμβασης για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας.

Η αποστολή από την ΕΠΟ Σύμβασης, υπογεγραμμένης μόνο από την πλευρά της, η οποία Σύμβαση δεν πληροί τις αναγκαίες προδιαγραφές, δεν συνιστά συμφωνία, αλλά μονομερή και κατακριτέα πράξη.

Η Διοίκηση του ΟΑΚΑ έχει δηλώσει κατηγορηματικά ότι στη διασφάλιση της ασφάλειας των δεκάδων χιλιάδων φιλάθλων και της Εγκατάστασης δεν χωρούν εκπτώσεις και ως εκ τούτου το ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ, το οποίο εξακολουθεί να αρνείται η ΕΠΟ, παρότι διοργανώτρια του Τελικού, είναι μονόδρομος».

to10.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.