Κατηγορίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βιασμός 12χρονης: Λεπτομέρειες που σοκάρουν – Ο Μίχος έκανε ειδικές τιμές σε συγκεκριμένους «πελάτες»

Οι διάλογοι Μίχου με τους βιαστές.

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον τρόπο με τον οποίο ο Μίχος «πουλούσε» το 12χρονο κορίτσι στους «πελάτες» του.

Ο 53χρονος είχε φτάσει στο σημείο να εκδίδει το θύμα του με «τιμοκατάλογο» ανάλογα με τις αρρωστημένες ορέξεις των παιδοβιαστών.

Άνδρες όλων των ηλικιών, από διάφορα σημεία της Αττικής, ακόμη και από Θεσσαλονίκη, βίαζαν τη 12χρονη άλλοτε για 30 ευρώ και άλλες φορές για 200. Ανάλογα με τα κέφια του Μίχου και τη συμφωνία που έκλεινε μαζί τους από τα social media.

Κάποιοι, μάλιστα, ζητούσαν από τον 53χρονο, φερόμενο ως μαστροπό, να έχουν ειδική «τιμή» και συγκεκριμένες ημέρες που θα βρίσκονταν με το κορίτσι.

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στον Ηλία Μίχο, ο όποιος προσποιείται τη 12χρονη, και σε υποψήφιους «πελάτες», όπως παρουσίαστηκαν στο δελτίο ειδήσεων του Star.

Πελάτης: «Μπορώ να σου δίνω 90 ευρώ αρκεί να το κάνουμε δύο φορές την εβδομάδα;»

Ηλίας Μίχος: «Αν θες να βρεθούμε σε αμάξι 110 ευρώ, σε σπίτι 160 και σε ξενοδοχείο 230 ευρώ».

Οι συνομιλίες του 53χρονου με τους «πελάτες» του κυκλώματος γίνονταν καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και ο Μίχος προσποιούνταν τη 12χρονη για να τους «ψαρεύει».

Στην κατάθεσή της η 12χρονη υποστήριξε πως τα ραντεβού κλείνονταν σε αυτοκίνητα, τα οποία στάθμευαν σε ενα «κρυφό» σημείο κοντά στο μετρό των Σεπολίων.

Ωστόσο, από την έρευνα στο κινητό του Μίχου προκύπτει πως οι παιδοβιαστές συναντούσαν το κορίτσι και σε ξενοδοχεία ή σπίτια που είχε κλείσει ο 53χρονος.

Την ίδια ώρα οι Αρχές ερευνούν αν ο Ηλίας Μίχος εξέδιδε την 12χρονη στον οίκο ανοχής του Κεραμεικού.

Η περιγραφή που έχει δώσει το θύμα σε συνδυασμό με τη συχνή παρουσία του 53χρονου στην περιοχή ενισχύουν αυτό το σενάριο.

Μάρτυρας-κλειδί θεωρείται ο 40χρονος, υπεύθυνος του studio, ο οποίος φέρεται να ήταν ο σύνδεσμος του Μίχου με τον οίκο ανοχής και τον αναζητά η Αστυνομία προκειμένου να καταθέσει.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *