Κατηγορίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βιασμός 12χρονης: Τα στοιχεία τριών βιαστών, μεταξύ των οποίων και του προπονητή ποδοσφαίρου

Στη δημοσιότητα, δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος των τριών ανδρών που συνελήφθησαν στις 3 και 4 Νοεμβρίου 2022 για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Πρόκειται για τον εισοδηματία, τον προπονητή ποδοσφαίρου και τον ηλεκτρολόγο, οι οποίοι είχαν συλληφθεί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

  1. ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ Ιωάννη του Ιωάννη και της Αφροδίτης, γεννηθέντα την 2-7-1987 στην Αθήνα.

Πρόκειται για τον 35χρονο, ο οποίος δηλώνει εισοδηματίας. Κατηγορείται ότι βίασε τη 12χρονη τρεις φορές. Η κατηγορία που του αποδίδεται είναι αυτή της γενετήσιας πράξης με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

  1. ΜΟΣΧΟΛΙΟ Αλέξανδρο του Δημητρίου και της Ευανθίας, γεννηθέντα την 7-10-1967 στην Αθήνα.

Πρόκειται για τον 55χρονο ιδιωτικό υπάλληλο, ο οποίος είναι παράλληλα ερασιτέχνης προπονητής ποδοσφαιρικών ομάδων σάλας, ο οποίος μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.

  1. ΜΑΚΡΑΔΗΜΑ Ανδρέα του Ευθυμίου και της Μαρίας, γεννηθέντα την 16-8-1979 στην Κόρινθο.

Σε βάρος των ανωτέρω ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση των κατηγορουμένων, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τους ανωτέρω, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *