Κατηγορίες
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ IN THE SPOTLIGHT

Βόλος-Μπέος για Κούγια: «H Κυβέρνηση να κρατήσει τον Αλέκο στην Super League – Χαιρετισμούς στον Λιγνάδη»

Ιδιαιτέρως καυστική ανακοίνωση κατά του Αλέξη Κούγια εξέδωσε η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος με αφορμή την πτώση της ΑΕΛ στη Super League 2.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος είναι άκρως ειρωνική καθώς οι Βολιώτες καλούν την Κυβέρνηση «…να κρατήσει τον Αλέκο στην Super League γιατί η Super League θα στερείται μιας ατραξιόν»!

Παράλληλα ο Βόλος στέλνει χαιρετισμούς στον… Δημήτρη Λιγνάδη την υπόθεση του οποίου ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Βόλος στην ανακοίνωσή του

Τα καμώματα του γηραλέου ποινικολόγου από την ημέρα που κατόρθωσε να υποβιβάσει την ιστορική ομάδα της Λάρισας έχουν κάνει πολλούς να αναθεωρήσουν τη στάση τους απέναντι του. Ισως και δικαιολογημένα αφού συνειδητοποιούν ότι το επόμενο πρωτάθλημα θα στερείται μιας ατραξιόν, όπως αυτή που παρουσιάζει ο Αλέκος. Βέβαια τέτοιο πελάτη τον περιμένει πως και πως η Β Εθνική, αλλά και η Super League έχει ψυχή.

Καλούμε συνεπώς την Κυβέρνηση να κρατήσει τον Αλέκο στην Super League, έστω και με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου αναλογιζόμενη τις δραματικές συνέπειες στον ψυχισμό των φιλάθλων από το στερητικό σύνδρομο που θα επιφέρει η έλλειψη του Αλέκου.

Σε ό,τι αφορά τα έξι και πλέον εκατομμύρια που ζητεί με το εξώδικό του θα τον απογοητεύσουμε. Δεν υπάρχουν. Αν βολεύεται με.. τρία, κάτι θα κάνουμε (εκατομμύρια εννοείται ).

ΥΓ. Λευτεριά στη Λάρισα

ΥΓ1. Με τέτοια δημοφιλία που έχει στη Λάρισα περιμένουμε να τον καμαρώσουμε και Δήμαρχο!

ΥΓ2. Χαιρετισμούς στον Λιγνάδη