Κατηγορίες
Basket Corner IN THE SPOTLIGHT ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Βόμβα αναδιάρθρωσης! Στη Β’ Εθνική μπάσκετ ο ΑΟΚ Χανιά!

Η ομάδα των Χανίων θα αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής…

Για πρώτη φορά στην ιστορία του χανιώτικου μπάσκετ μια ομάδα της πόλης θα παίξει στη Β’ Εθνική και αυτή είναι ο ΑΟΚ Χανιά!

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης επαναπροσδιόρισε την κατάσταση και έδωσε συμμετοχή σε τέσσερις ακόμα ομάδες να παίξουν στη Β’ Εθνική, ανάμεσά τους και στον ΑΟΚ Χανιά!

Ιστορική  και δίκαιη “συγκυρία” που πρέπει να αξιοποιηθεί από την πόλη των Χανίων…

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Στην σημερινή της (3/6), συνεδρίαση η Εκτελεστικής επιτροπής της ΕΟΚ, κατόπιν επανεξέτασης της βαθμολογικής κατάταξης των 1ου και 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών,
αποφάσισε ότι δικαίωμα συμμετοχής στην Β’ Εθνικής κατηγορία Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 αποκτούν και οι εξής ομάδες, πέραν όσων έχουν ήδη ανακοινωθεί. Α.Ο. ΑΧΑΓΙΑ 82., ΑΠΑΣ ΦΑΝΑΡΙΑ, ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ και Γ.Σ. ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Επίσης η Ε.Ε. αποφασίζει ότι στη περίπτωση που ομάδα Κ.Α.Ε. της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών δεν δηλώσει συμμετοχή στο Πρωτάθλημα αυτής της Κατηγορίας δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Α2 Εθνική κατηγορία παρά μόνο στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, ως αθλητικό σωματείο.

Αμέσως μετά εξέδωσε ανακοίνωση ο ΑΟΚ Χανιά που αναφέρονται τα εξής:

Εκεί, εκεί, στη Β’ Εθνική!

Ένα όνειρο δεκαετιών γίνεται πραγματικότητα.

Η ομάδα μας μετά την σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ παίρνει μαζί με άλλες 4 ομάδες την άνοδο και από την επόμενη σεζόν ο ΑΟΚ Χανιά θα εκπροσωπήσει την πόλη μας στην Β’Εθνική!