Κατηγορίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βόμβα Ζωής Κωνσταντοπούλου: “Επιλογή Τσίπρα ο Κασσελάκης”

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρόδωσε τους ανθρώπους, πρόδωσε την ψυχή του και γι΄ αυτό έχει φτάσει σήμερα να είναι σε αυτή την κατάσταση: εσωτερικού αλληλοσπαραγμού για την καρέκλα, με ιδιοτελείς στόχους και σκοπούς» ανέφερε στον ΣΚΑΪ η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχολιάζοντας τις επερχόμενες εκλογές για την προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Αναφερόμενη στις εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε: «Με την κα Αχτσιόγλου μας χωρίζει ένας ωκεανός. Από την άλλη, η επίθεση που γίνεται με μαφιόζικους τρόπους σε μία γυναίκα υποψήφια είναι κάτι που δεν μπορώ να σιωπήσω. Βλέπω μία οργανωμένη επίθεση σε μία γυναίκα, που αφενός δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς, αφετέρου αντικατοπτρίζει τι πραγματικά πρεσβεύει όλη αυτή η σύγκρουση».

«Εκείνο που έχει μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ είναι το κατακάθι ενός πολιτικού τζόγου, πολιτικού τυχοδιωκτισμού του κ. Τσίπρα και του περιβάλλοντός του που τώρα, με έναν επιδεικτικό τρόπο μέσω Κασσελάκη. Προφανώς είναι επιλογή του Τσίπρα ο Κασσελάκης και δεν τον τιμά αυτού του είδους η κατάσταση: να προσπαθείς να κινείς τις μαριονέτες από το παρασκήνιο και να ποιείς τη νήσσαν, λέγοντας δεν παίρνω θέση. Ας αποχωρούσε και ας προσπαθούσε να περισώσει μία αξιοπρέπεια που ούτως ή άλλως την είχε χάσει», πρόσθεσε.

Για τη δήλωση Κασσελάκη περί «κρατιδίου» στην Κύπρο, η επικεφαλής της «Πλεύση Ελευθερίας» τόνισε ότι «είναι βαθύτατα θρασύ, ένας άνθρωπος που δεν γνωρίζει τι του γίνεται. Όταν δεν μπορείς να διακρίνεις ποια είναι τα ζητήματα εθνικής κυριαρχίας, όταν νομίζεις ότι μπορείς να εμφανίσεις ως ένα απλό σαρδάμ την εκχώρηση των κατεχομένων στην Τουρκία και όταν έχεις το θράσος να λες “ήμουν κουρασμένος”, τότε αποδεικνύεις ότι είσαι σίγουρα αντάξιος συνεχιστής του Τσίπρα».

sdna.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *