Κατηγορίες
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ IN THE SPOTLIGHT

Βοσνιάδης: “Έπρεπε να είμαστε ουσιαστικοί και ψύχραιμοι”

Δηλώσεις του προπονητή των Χανίων Αλέκου Βοσνιάδη, μετά το ματς με τον Καραϊσκάκη Άρτας.

Αναλυτικά τα όσα είπε o προπονητής των Χανίων:

“Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ούτε το πέναλτι έπρεπε να “δώσουμε”, όπως δόθηκε, ούτε να πετάξουμε τόσες πολλές ευκαιρίες. Έγινε το πέναλτι, αλλά είχαμε άλλα 90 λεπτά τουλάχιστον για να παίξουμε και να φέρουμε το αποτέλεσμα εκεί που θέλουμε. Το φέραμε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, αφού είχαμε χάσει τόσες ευκαιρίες. Μετά θέλει ψυχραιμία… Έχουμε πετάξει 10 στατικές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο κι άλλες τόσες στο δεύτερο όπου δεν μπορούμε να σημαδέψουμε το στόχο! Πετάχτηκαν τόσα χτυπήματα, ένα ανεξήγητο άγχος! Εντάξει, άλλα παιχνίδια θα σου έρχονται θετικά, αλλά θα σου έρχονται ανάποδα… Στα ανάποδα θα πρέπει να μπορούμε ν’ αντιδράμε, να μάθουμε ν’ αντιδράμε! Δεν θα στραβώνει κάτι στο παιχνίδι και θα τρελαινόμαστε όλοι!

Κατά τ’ άλλα πήγαμε δυστυχώς σ’ ένα παιχνίδι που είχε πολλές καθυστερήσεις, δεν επιτρεπόταν να βρεθεί ρυθμός. Δίναμε τη μάχη να κρατήσουμε ήρεμους τους παίκτες, να μην ασχοληθούν με άλλα πράγματα και να “φύγει” το μυαλό τους με όλο αυτό που συνέβη εδώ με τις καθυστερήσεις κτλ. Τι να κάνουμε, θα παίξουμε και με αυτά. Οι ομάδες στόχων πρέπει να είναι προετοιμασμένες ν’ αντιμετωπίζουν και αυτές τις καταστάσεις. Δε φταίει κανείς άλλος, ο αντίπαλος έκανε τη δουλειά του. Εμείς έπρεπε να είμαστε ουσιαστικοί, ψύχραιμοι και να τελειώσουμε αυτά που δημιουργήσαμε.

Συνεχίζουμε, το πρωτάθλημα θα είναι έτσι. Το θέμα είναι να μην πετάμε βαθμούς, τους οποίους βάσει εικόνας τους δικαιούμαστε. Με τόσες τελικές κατορθώσαμε να μην πάρουμε τους τρεις πόντους. Πιστεύω ότι στη συνέχεια θα μας έρθουν πιο εύκολα γκολ και θα μπορέσουμε να λύσουμε πράγματα για να μην πετάμε βαθμούς”.