Κατηγορίες
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ IN THE SPOTLIGHT

Βοσνιάδης: “Να προσαρμοστούμε γρήγορα σε κάτι πρωτόγνωρο για εμάς”

Στην τελική ευθεία για τη σέντρα της Σούπερ Λιγκ 2.

Ο προπονητής της ΠΑΕ Χανιά Αλέκος Βοσνιάδης δίνει το σύνθημα για την ομάδα του, ενόψει της έναρξης και τονίζει ότι θα πρόκειται για μια διαδικασία πρωτόγνωρη, τελείως διαφορετική από το πρωτάθλημα που διεκόπη τον περασμένο Μάρτιο (του 2020). Τι ανέφερε για την πρώτη αντίπαλο των Χανίων, Δόξα Δράμας.

Τα σημαντικότερα όσων είπε στο ραδιόφωνο των Χανίων, ΣΚΑΪ Γαύδος FM 88,8 (σε απομαγνητοφώνηση mirrorsports.gr):

Για την ανακοίνωση για έναρξη του πρωταθλήματος: “Ξεχάσαμε πότε παίξαμε τελευταία φορά. Δεν το πιστεύουμε. Είμαστε από τον Αύγουστο σε προπόνηση χωρίς κατάληξη. Είναι δύσκολο να προπονείσαι χωρίς να υπάρχει στόχος. Είχαμε χάσει την μπάλα! Είμαστε η μοναδική χώρα, χωρίς αυτά τα πρωταθλήματα. Ας δούμε τώρα το μέλλον μας με μεγαλύτερη αισιοδοξία”.

Πόσο έτοιμη είναι η ομάδα ενόψει έναρξης: “Ψυχολογικά νομίζω δεν θα έχουμε πρόβλημα. Ήδη αισθανόμαστε καλύτερα. Θα μπούμε σε ένα πρωτάθλημα με τελείως διαφορετικές συνθήκες από αυτές που το αφήσαμε. Είμαστε σε εγρήγορση για να προσαρμοστούμε γρήγορα σε κάτι πρωτόγνωρο για εμάς. Πέντε αλλαγές, ματς ανά 2-3 μέρες κτλ. Καμία ομάδα δεν θα είναι έτοιμη σε αυτή την κατάσταση, θα υπάρχουν τραυματισμοί. Πρέπει όλοι να είμαστε σε εγρήγορση, όλο το επιτελείο. Έτσι θα αντέξεις και θα είσαι ομάδα που θα κυνηγήσεις τον στόχο της ανόδου”.

Για τη Δόξα Δράμας και την αδειοδότησή της: “Η Δόξα είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Εμείς οι βόρειοι την έχουμε ζήσει. Η Δράμα είναι μια “ποδοσφαιρομάνα”. Τις έχουμε ανάγκη τέτοιες ομάδες. Δεν ξέρω τι πρόβλημα υπάρχει εκεί. Ελπίζω όσες ομάδες ξεκινήσουν, να το τελειώσουν το πρωτάθλημα και να είναι ανταγωνιστικές”.

mirrorsports.gr