Κατηγορίες
ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ IN THE SPOTLIGHT

Βοσνιάδης: “Θέλουμε βαθμούς, δεν κάνουμε το απλό”

Καθόλου ικανοποιημένος ο προπονητής των Χανίων Αλέκος Βοσνιάδης μετά το ματς με την Παναχαϊκή.

Όπως τόνισε:

“Καιγόμαστε για να κάνουμε νίκες. Το σημαντικό είναι όταν σου δίνονται οι ευκαιρίες να μπορείς να τελειώνεις τα ματς. Είχαμε έναν πολύ καλό αντίπαλο απέναντί μας. Έμπειρος αντίπαλος με καλά τρεξίματα, με καλό πλάνο. Δεν κινδυνέψαμε εκτός από μία φάση. Από το 20′-35′ είχαμε καλό διάστημα. Δεν μπορέσαμε να βγάλουμε πολλές φάσεις. Στο τελευταίο διάστημα μεταφέραμε το σκηνικό στην περιοχή του αντιπάλου, είχαμε φάσεις, είναι σημαντικό όταν έχουμε ευκαιρίες να τις αξιοποιούμε”. Πρέπει να φτιάξουμε τη δική μας παρουσία”, επεσήμανε ο Αλέκος Βοσνιάδης και τόνισε:

“Πρέπει να σταματήσει η κωμωδία, σε όλα τα ματς να υπάρχουν πολλές καθυστερήσεις και εμείς να έχουμε ένα 2λεπτο μόνο. Ό,τι και να πούμε φαντάζει ότι πάμε να κρυφτούμε. Έχουμε μάθει να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Αποτελέσματα μπορούμε να πάρουμε παντού. Θέλουμε βαθμούς, δεν μας φτάνουν οι ισοπαλίες”.

Για την επιθετική δυστοκία τόνισε: “Πρέπει οπωσδήποτε να βρούμε επιθετικές λύσεις. Είναι ότι σε φάσεις χαρακτηριστικές δεν κάνουμε το απλό, να τελειώσουμε το παιχνίδι. Τώρα βέβαια όλα φαντάζουν δικαιολογίες. Βλέπουμε ομάδες που κερδίζουν με μία φάση και με μισή φάση. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Να είμαστε περισσότερο απειλητικοί και να τελειώνουμε τις φάσεις”.

mirrorsports.gr