Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 IN THE SPOTLIGHT

“Βρέντζο να μας λες τι καιρό κάνει στα Χανιά…”

Ανακοίνωση των Daltons για τις εξελίξεις στον Εργοτέλη.

“Μεγαλώσαμε στο Μαρτινέγκο εκεί στα χώματα στα δύσκολα πέτρινα χρόνια….. Πέρασαν παράγοντες που δεν ήταν αλλά αγάπησαν τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ έκαναν πολλά μας έδωσαν όνειρα και φτάσαμε να κερδίζουμε το Π.Ο.Κ. Ονειρευτήκαμε Ευρώπη με Βερπακόφσκις , Ογκνιένοβιτς Τσεσνάουσκις και δεν βγήκαμε ελέω ….. Φτάσαμε να μιλάει όλη η Ελλάδα για τα Καναρίνια του Έργοτελη… Το χάσαμε και επανήλθαμε μην ανεβαίνοντας γιατί πρόσφατα κάποιος επέλεξε τον Ιωνικό… Και τώρα επιστρέφουμε στην αφετηρία μας για μια νέα αρχή …..

Εμείς θα είμαστε εκεί γιατί γουστάρουμε ΕΡΓΟΤΕΛΗ χωρίς άλλες επιλογές… Δεν είμαστε παράγοντες ούτε ποδοσφαιριστές δεν θα συγχωρήσουμε κανένα όσα φούμαρα και να μας ξαναφέρει.. Δεν παίρνουνε μεταγραφές εμεις και ούτε ξεπουλάμε τα πιστεύω μας και την καψούρα μας …. Μπορεί να μην βάζουμε λεφτά αλλα χωρίς εμας και τον ερασιτέχνη η ομάδα δεν υπάρχει… Και τέλος όποιος επέλεξε να σταθεί απέναντι μας θα έλθει στιγμή που θα δεί ότι ο ΕΡΓΟΤΈΛΗΣ μας έμαθε να αγωνιζόμαστε ενάντια σε όλα… Τα πέτρινα δεν μας τρομάζουν οπως κάποιους που επέλεξαν να αλλάξουν χωριό…… Θέλει άντερα να σαι μόνο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ….

Υ.Γ. κ Βρέντζο μας είπες πολλά μην χαθούμε να μας λες τι καιρό κάνει στα Χανιά… Οι παίκτες ελεύθεροι οπότε κάνε δουλειά……..”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.