Κατηγορίες
Υγρός στίβος IN THE SPOTLIGHT

Xάλκινο στο παγκόσμιο για Κρομμυδάκη και Νίκου!

Την πιο μεγάλη διάκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που φιλοξενείται στο Κεμπέκ του Καναδά σημείωσε η ελληνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης νεανίδων, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του highlight.

Με τις πρωταθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη και Γαρυφαλιάνα Νίκου να λαμβάνουν μέρος στο χορευτικό η Εθνική μας αναδείχτηκε στην 3η θέση του κόσμου, τερματίζοντας πίσω από την Ισπανία και την Ιταλία. Αναλυτικότερα τα κορίτσια που συνέθεσαν το χορευτικό είναι τα εξής: Ελένη Φραγκάκη, Ελένη Φράγκου, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δήμητρα Καρατζόγλου, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Γαρυφαλιάνα Νίκου, Ελένη Παπαδοπούλου και Λυδία Φωτεινή Παπαναστασίου. Η βαθμολογία που απέσπασαν, ήταν 84,7333β.

ΠΕΜΠΤΗ ΩΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΤΟΥΕΤΟ Η ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΗ

Εκτός από το highlight, η Ιφιγένεια Κρομμυδάκη συμμετείχε ως αναπληρωματική στον τελικό του ελεύθερου ντουέτου το οποίο συνέθεσαν οι Ελένη Φραγκάκη και Κρυσταλένια Γιαλαμά. Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες κατέκτησαν την τιμητική 5η θέση με τη βαθμολογία τους να είναι 84,3333.

Το χρυσό μετάλλιο πήραν οι Γιαπωνέζες με 88,7333 β., το ασημένιο οι Ισπανίδες με 88,2000 β. και το χάλκινο οι Ιταλίδες με 86,5667 β., ενώ 4ες ήταν οι Γαλλίδες με 85,4667 β.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.