Κατηγορίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ IN THE SPOTLIGHT

Ξαναμπαίνει στον ΠΑΟΚ ο Άγγελος Αναστασιάδης!

Πολύ σημαντικές διαφοροποιήσεις, σε φυσικά πρόσωπα θα έχει το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τέσσερις αποχωρούν και τέσσερις συμμετέχουν. Οι Γιώργος Σαββίδης και Αρτουρ Νταβιντιάν δεν θα είναι παρόντες στο νέο σχήμα.

Ο Αγγελος Αναστασιάδης λίγες ημέρες μετά τις δημόσιες τοποθετήσεις του στο Metropolis 95,5, όταν είπε πως δεν πρόκειται να πάει πουθενά αλλού εκτός από τον ΠΑΟΚ, εκεί όπου μπορεί να δουλέψει σε οποιαδήποτε θέση τον επιλέξουν, συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια.

Οι αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ συμπεριλαμβάνουν και τον Αναστασιάδη, αλλά και τον Χατζηαποστόλου, οι οποίοι προστίθενται στο νέο σχήμα:

Αναλυτικά η ενημέρωση του Δικεφάλου αναφέρει τα εξής: «Από το Δ.Σ. αποχωρούν οι Γιώργης Σαββίδης, Artur Davidyan, Τρύφων Κούκιος και Ευ. Χρυσοχόος (που διατηρεί πλήρως τα καθήκοντά του ως Εμπορικός Διευθυντής) και εισέρχονται οι κ.κ. Άγγελος Αναστασιάδης (ως Β´Αντιπρόεδρος, υπεύθυνος για το project του νέου αθλητικού κέντρου), Περικλής Παπαδόπουλος (υπεύθυνος ιατρικών θεμάτων), Βασίλης Χατζηαποστόλου (συντονιστής δικτύου συνεργατών) και Δημήτρης Μουτσάκης (project manager Νέας Τούμπας).

Συνεπώς, το νέο ΔΣ, το οποίο και θα επικυρωθεί στην τακτική ΓΣ του Δεκεμβρίου, διαμορφώνεται ως εξής:

– ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

– Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ

– Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

– ΜΕΛΗ: MARIA GONCHAROVA, ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΑΤΖΗΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΟΥΤΣΑΚΗΣ

Ο Γιώργος Σαββίδης δεν θα μετέχει στο νέο διοικητικό συμβούλιο για προσωπικούς και τεχνικούς λόγους.

Αξίζει ακόμη να αναφερθεί πως η νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ θα ανακοινωθεί και επίσημα στο site του συλλόγου όταν ολοκληρωθούν τα τυπικά έγγραφα στο ΓΕΜΗ.

metrosport.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *