Κατηγορίες
Χανιώτικη Επικαιρότητα

Xανιά: Έφυγε από τη ζωή γνωστός δάσκαλος οδήγησης

Στο πένθος βυθίστηκε η κοινότητα των εκπαιδευτών υποψήφιων οδηγών στα Χανιά μετά την είδηση της απώλειας του Νίκου Λιόλιου.

Ο αγαπητός εκπαιδευτής και μέλος του ΔΣ του ΚΕΘΕΥΟ έφυγε νικημένος από την νόσο που τον ταλαιπωρούσε χρόνια βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους, συναδέλφους και μαθητές.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από το ΚΕΘΕΥΟ

Ο Νικόλας πριν 2 μέρες έφυγε από κοντά μας χτυπημένος από την Νόσο που τον ταλαιπώρησε χρόνια.

Ο Νικόλας υπήρξε ένας νέος εκπαιδευτής οδήγησης που τον διέκρινε η ποιότητα του χαρακτήρα του, η σοβαρότητα του εκπαιδευτικού του έργου και η συναδελφικότητα του. Στοιχεία που διακρίνονται από την συμμετοχή του στα συλλογικά επαγγελματικά σχήματα όπως του και του Συνεταιρισμού Σχολών Οδηγών (ΚΕΘΕΥΟ Χανίων) και της Ένωσης Σχολών Οδήγησης ΑΕ.

Ο Νικόλας υπήρξε πάντα φωνή συσπείρωσης. Υπήρξε άνθρωπος της σύνθεσης των απόψεων και διατέλεσε μέλος ΔΣ στο ΚΕΘΕΥΟ έως και την τελευταία ώρα.

Απέκτησε από το γάμο του ένα παιδί που η μεγαλύτερη προίκα που του αφήνει φεύγοντας, είναι η καλή γνώμη όλων για τον πατέρα του, η ποιότητα του χαρακτήρος του εν ζωή και η καλοσύνη που τον διέκρινε σε αυτήν την σύντομη αλλά περιεκτική διαδρομή της ζωής.

Νικόλα δε θα σε ξεχάσουμε πότε και σου υποσχόμαστε να σεβαστούμε το έργο και το ίχνος της ζωής που αφήνεις πίσω σου.

Καλό Ταξίδι… Νικόλα και συλληπητηρια θερμά στην οικογένεια σου !!!

Flashnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *