Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Ξεκινά προετοιμασία και η ΕΘΚ

Η ενημέρωση της ΕΘΚ.

Αρχίζει η προετοιμασία για την ομάδα μας, με το Δ.Σ. και τον Βαγγέλη Ανδρεαδάκη να περιμένουν τους ποδοσφαιριστές για την έναρξη και την πρώτη προπόνηση της σεζόν, η οποία έχει οριστεί για  την Τετάρτη 10 Αυγούστου.

Το ραντεβού στο γήπεδο Καθιανών είναι στις 5:30μ.μ., ώστε οι ποδοσφαιριστές να παραλάβουν το αθλητικό υλικό και να ενημερωθούν αναλυτικά για το πρόγραμμα της προετοιμασίας και 1 ώρα αργότερα, στις 6:30μ.μ. θα ξεκινήσει το… τρέξιμο!

Η νέα σεζόν βρίσκει την ομάδα με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, καθώς πολλά παιδιά είτε πέρασαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, είτε προωθήθηκαν στον Πανακρωτηριακό, ωστόσο επίσης πολλοί ελπιδοφόροι νεαροί αθλητές ανεβαίνουν από τα Κ16. Αυτός εξάλλου είναι και ο σκοπός ύπαρξης της ομάδας, που αποτελεί το σύνδεσμο της ακαδημίας με το αντρικό ποδόσφαιρο,  βοηθώντας παράλληλα τους μαθητές να συνδυάσουν το σχολείο με το ποδόσφαιρο. Ένας στόχος δύσκολος μεν, εφικτός δε, όπως αποδείχτηκε και την περσινή χρονιά. 

Με αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον, ευχόμαστε προσωπική και οικογενειακή υγεία σε κάθε αθλητή και μια όμορφη αθλητική χρονιά σε όλο το χανιώτικο ποδόσφαιρο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *