Κατηγορίες
Υγρός στίβος

Ξεκινά στις 7 το πρωί τη Μ. Πέμπτη ο 2ος Μαραθώνιος Αγάπης

Ολα είναι έτοιμα για την έναρξη του 2ου Μαραθωνίου Αγάπης κανόε καγιάκ και SUP που διοργανώνει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων & φίλων κανόε καγιάκ ΝΟΧ και την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, τον Δήμο Χανίων, την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας & Αποκορώνου και την ΑΝΕΚ LINES.

Τη Μεγάλη Πέμπτη στις 7 το πρωί οι αθλητές του ΝΟΧ θα ξεκινήσουν να κωπηλατούν στο θαλάσσιο χώρο που βρίσκεται μπροστά από το δημοτικό ναυταθλητικό κέντρο Σούδας με σκοπό να καλύψουν μια όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απόσταση, που θα ξεπερνά τα 100 χλμ.

Οπως έχει γίνει γνωστό, όλοι όσοι επιθυμούν μπορούν να υποστηρίξουν την φιλανθρωπική αυτή αθλητική δράση, επιλέγοντας το ποσό της χρηματοδότησης που μπορούν να διαθέσουν το οποίο κυμαίνεται από 1 έως 5 ευρώ ανά χιλιόμετρο, το οποίο και θα πολλαπλασιαστεί με τα συνολικά χιλιόμετρα που θα διανύσουν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου. Ο σκοπός είναι ιερός και αυτός δεν είναι άλλος από την οικονομική ενίσχυση της Ομάδας Στήριξης “Συνάνθρωπος”.

Η φόρμα δήλωσης συμμετοχής για επιχειρήσεις είναι η εξής: https://forms.gle/4wy1aerkRNPaTj3G6 

Η κατάθεση των χρημάτων θα γίνει μετά την ολοκλήρωση του Μαραθωνίου σε λογαριασμό της Ομάδας Στήριξης “Συνάνθρωπος”, αφού κοινοποιηθούν τα χιλιόμετρα που θα έχουν διανυθεί.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί για την ενίσχυση της δράσης είναι οι εξής:

• ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝ: GR9706900010000000176976002

• ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR8901727580005758099312481

ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ: 2ος Μαραθώνιος Αγάπης Κανόε Καγιάκ & SUP ΝΟ Χανίων.

Υπενθυμίζεται επίσης πως θα πραγματοποιηθεί παράλληλη δράση με σκοπό να συγκεντρωθούν τρόφιμα τα οποία θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες της Σούδας δια μέσω των Ενοριών των Αγίου Νικολάου και Αγίου Νεκταρίου. Τα τρόφιμα θα συλλέγονται στα λεμβαρχείο του κανόε καγιάκ, που βρίσκεται στο δημοτικό ναυταθλητικό κέντρο στη Σούδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.