Κατηγορίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ξέσπασμα για Τσουμάνη: “Είναι σάπιο το σύστημα”

Ξέσπασμα και καταγγελίες Αργύρη Μπαρέττα με αφορμή τον χαμό του Νίκου Τσουμάνη.

Αποκαλυπτικός και καταγγελτικός για το τι συμβαίνει σήμερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν μέσω διαδικτύου ο 27χρονος Καβαλιώτης πρώην μεσοεπιθετικός της Ξάνθης Αργύρης Μπαρέττας, με αφορμή τον άδικο χαμό του Νίκου Τσουμάνη.

Η ανάρτηση Μπαρέττα, ο οποίος εγκατέλειψε προσωρινά τις σπουδές στην Γεωπονική για να ακολουθήσει το όνειρο του στο ποδόσφαιρο αγωνιζόμενος σε ΑΟΞ, Καβάλα, Ηρακλή, Πανσερραικό, Σπάρτη, Ηρόδοτο, Ιάλυσσο:

«Έπρεπε να φύγει ένα νέο παιδι τόσο άδικα με τέτοιο τραγικό θάνατο περνώντας το δικό του γολγοθά κάθε μέρα με το τέρας της κατάθλιψης για να αρχίζει να γίνεται λόγος για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούμε εμείς οι ποδοσφαιριστές. Τόσα χρόνια το κράτος, οι αρμόδιες αρχές, οι μικροαπατεώνες που λέγονται πρόεδροι ομάδων παίζουν με τις ζωές παιδιών που θυσίασαν τα πάντα για να κυνηγήσουν το παιδικό τους όνειρο και το χάρισμα που τους έδωσε ο θεός. Κανονικά θα ήμασταν ευλογημένοι, αλλά οχι στην Ελλάδα, την χωρα της διαφθοράς και της μιζέριας.

Αντ αυτού ζούμε στα όρια της φτώχειας, ομάδες μας χρωστάνε λεφτά με προέδρους που απλα την έκαναν όπως ο Σπύρος λουης. Θυσιάσαμε τα καλύτερα μας χρόνια, τα Σαββατοκύριακα μας, ψυχικά και σωματικά ενώ οι έφηβοι και αργότερα ενηλικες φίλοι μας διασκεδάζανε. Συν τοις αλλοις η δεύτερη κατηγορία δεν έχει ξεκινήσει ακόμα 6/10/2021. Ανεβοκατεβάζουν ομάδες για να κάνουν θελήματα ώστε να συγκαλύψουν το σάπιο αυτό σύστημα και να βγάλουν φράγκα.

Οι μισές ομάδες δεν έχουν αδειοδότηση για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές άνω των 25 ετών, πράγμα που ήδη τίθεται θέμα ηλικιακού ρατσισμού καθώς ρίχνουν στον γκρεμό τους ποδοσφαιριστές μεγαλύτερης ηλικίας λες και σταματάει το ποδόσφαιρο στα 25. Βέβαια στην Ελλάδα μέχρι τα 22 είσαι ταλέντο αλλά πάνω τα 25 δεν κάνεις για ποδόσφαιρο εκτός και αν είσαι ξένος που αυτομάτως σε κάνει καλύτερο ποδοσφαιριστή. Τέλος πάντων κάποιος έπρεπε να τα πει όποτε πήρα το θάρρος να το κάνω εγώ».

Πηγή: thrakisports