Κατηγορίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ IN THE SPOTLIGHT

Xρονικό όριο στα ψώνια από Δευτέρα – “Κολλάει” το «άνοιγμα» στα κομμωτήρια

Πώς θα ανοίξει η αγορά από Δευτέρα. Το SMS, το χρονικό όριο και η απαγόρευση μετακίνησης εκτός Δήμου. Παγώνει η απόφαση για τα κομμωτήρια.

Ένα βήμα πριν το άνοιγμα της αγοράς με την επιστροφή του click away και σύμφωνα με πληροφορίεςη νέα κατάτασταση που θα διαμορφωθεί θα έχεί τα εξής χαρακτηριστικά:

Τα ψώνια με την επιστροφή του click away και το click in shop που θεωρείται πλέον βέβαιη από Δευτέρα θα γίνονται με SMS και κωδικό 2 στο 13033. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του DNews δεν θα επιτρέπεται η μετακίνηση εκτός Δήμου ενώ θα υπάρχει χρονικό όριο τριών ωρών.

Παράλληλα η απόφαση για άνοιγμα στα κομμωτήρια φαίνεται ότι… σκοντάφτει και αναμένεται να καθυστερήσει.about:blank

Την Παρασκευή οι ανακοινώσεις

Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης μιλώνταςσήμερα στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου δήλωσε οτι το Υπουργείο Ανάπτυξης έχει προτείνει μέτρα και κανόνες και η επιτροπή θα αποφασίσει την Παρασκευή πιθανή έναρξη της αγοράς.

Η Επιτροπή όπως δήλωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης, θα αποφασίσει για πιθανή έναρξη της αγοράς, αφού λάβει υπόψιν όλα τα επιδημιολογικά δεδομένα.

“Η Παρασκευή είναι η κρίσιμη ημέρα και κάθε Παρασκευή οι προτάσεις κατατίθενται και από εκεί και πέρα γίνεται συζήτηση και στο τέλος καταλήγουν σε μια πρόταση που τελικά ο Πρωθυπουργός λαμβάνει την απόφαση που ανακοινώνεται στις 6 το απόγευμα από τον αρμόδιο υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας” πρόσθεσε.

“Πέραν του click away, συζητείται να λειτουργήσει η αγορά με ραντεβού εντός του καταστήματος. Πάντα όμως μιλάμε με ραντεβού. Και το click away είναι με ραντεβού και η είσοδος στο κατάστημα θα είναι με ραντεβού με την ίδια διαδικασία που είχαμε περιγράψει. Υπάρχει πρόβλεψη τι κινητικότητα θα δημιουργήσει το κάθε μέτρο που προστίθεται και οι ειδικοί θα αποφασίσουν ποιο μέτρο χωρά” περιέγραψε.

“Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και για επενδύσεις που θέλουν να αναπτυχθούν μέσα σε βιομηχανικά πάρκα. Έχουμε μια στροφή παραγωγικών επενδύσεων εντός βιομηχανικών πάρκων” ανέφερε.

Πηγή: dikaiologhtika.gr