Κατηγορίες
SUPER LEAGUE 2 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Υπάρχει πρόβλημα…

Η δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα των Χανίων (με Απόλλωνα και Γιάννενα) στα Περιβόλια δηλώνει ότι τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα στη φετινή Σούπερ Λιγκ 2.

Με τον ΠΑΣ Γιάννενα, τα Χανια “συνδύασαν” την ήττα τους με κακή εμφάνιση, γεγονός που είναι το πλέον ανησυχητικό. Θα ‘λεγε κανείς ότι τα Χανιά “παγιδεύτηκαν” στη διακοπή του πρωταθλήματος, στην περίοδο δηλαδή που η κατηγορία …ψαχνόταν με την “τηλεοπτική στέγη” της. Υποθετικό φυσικά, συγκρίνοντας με το επιβλητικό 0-4 επί του Απόλλων Πόντου, στην πρεμιέρα.

Στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα η εικόνα της ομάδας του Βοσνιάδη ήταν κάκιστη και είναι κάτι που θα πρέπει να το “δει” ο προπονητής των Χανίων Είναι σαφές ότι υπάρχει πρόβλημα, αλλά μια ομάδα με αρκετά καλά συστατικά όπως τα Χανιά σίγουρα θα έχει τρόπο να βρει λύση.

Με 1 γκολ ενεργητικό στα τελευταία 3 τους παιχνίδια είναι δεδομένο ότι τα Χανιά αποδεικνύουν πως υπάρχει επιθετικό πρόβλημα, διότι αμυντικά, η ομάδα δεν είναι τόσο κακή… Στο ματς με τα Γιάννενα μάλιστα, οι τελικές προσπάθειες των Χανίων ήταν λιγοστές, συνεπώς υπάρχει έλλειμμα στην παραγωγή και στη φαντασία…

Το ξεκίνημα των Χανίων έτσι όπως εξελίσσεται το πρωτάθλημα, θυμίζει (σε μικρότερο βαθμό ελπίζουμε) το περυσινό κακό ξεκίνημα του ΑΟΧ/Κισσαμικού στην Φούτμπολ Λιγκ.

Από τα ίδια τα Χανιά εξαρτάται να γυρίσουν το κλίμα και το εκτός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα (που δε δείχνει πανίσχυρη) είναι μια καλή ευκαιρία. Ακολουθεί μάλιστα και δεύτερο εκτός έδρας ματς με την Άρτα. Τα ματς με Κέρκυρα και Άρτα μπορεί να επαναφέρουν ισχυρή αυτοπεποίθηση και ψυχολογία και μπορεί να τη ρίξουν στα “τάρταρα”…

Θέλει προσοχή και πολλή δουλειά από τον Βοσνιάδη και τους συνεργάτες του, αλλιώς το πρόβλημα θα μεγιστοποιηθεί…

mirrorsports.gr