Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT SUPER LEAGUE 2

Υποτιμητικό σχόλιο Κούγια για τον νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ Χανιά

Οι δύο νομικοί έχουν κόντρα που διαρκεί κάποια χρόνια.

Χλευαστικό ήταν το σχόλιο του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ και γνωστού δικηγόρου Αλέξη Κούγια για τον τρόπο που χειρίστηκε ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Χανιά, Γιώργος Παναγόπουλος την προσφυγή της ομάδας των Χανίων για το μπαράζ Απόλλων-Ξάνθη, τη Δευτέρα στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Όπως ανέφερε ο κ. Κούγιας:

Ο τεράστιος αθλητικός νομικός, Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Αθλητικού Δικαίου και Αντιπρόεδρος της “Δίκης” του Open, εξέθεσε για άλλη μια φορά τον Πρόεδρό του, σεβάσμιο δικαστή, κ. Κυριάκο Θωμαΐδη και δυστυχώς για την ΠΑΕ Χανιά και τον κ. Ροκάκη που τον εμπιστεύτηκε, παραπλανηθείς οπωσδήποτε από τη διαφήμιση που του κάνει το blog Θωμαΐδη, κατέθεσε εκπρόθεσμη προσφυγή, με αποτέλεσμα να πέσει πολύ γέλιο από τους Αρεοπαγίτες.

Φοβάμαι ότι ο κ. Παναγόπουλος αυτή τη φορά θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα από τους Χανιώτες και τον κ. Ροκάκη, γιατί η ΠΑΕ Χανιά δεν είναι Πανελευσινιακός”.

Πάντως, να συνυπολογιστεί ότι οι δύο άνδρες έχουν κόντρα που κρατάει χρόνια, με ανταλλαγή εξωδίκων και… χαρακτηρισμών, από την περίοδο που ο κ. Παναγόπουλος εκπροσωπούσε τον Πανελευσινιακό (εξ ού και το σχόλιο Κούγια).