Κατηγορίες
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ IN THE SPOTLIGHT

Υποβιβάζεται και μαθηματικά ο Πλατανιάς

Ενώπιον της “σκληρής πραγματικότητας” η ομάδα που κάποτε (όχι πολύ παλιά) αποτελούσε το βασικό εκπρόσωπο των Χανίων στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο Πλατανιάς που είχε υποβιβαστεί το 2018 από την SL (μετά από 6 χρόνια) στην SL2, την αμέσως επόμενη, το 2019, έφτασε μια ανάσα να επιστρέψει, αλλά ο ΟΦΗ του πήρε την μπουκιά από το στόμα στο μπαράζ.

Δύο χρόνια μετά, ο Πλατανιάς επιστρέφει στα τοπικά κλείνοντας με έναν στενάχωρο τρόπο την πολύχρονη και συνεχή παρουσία του στις Εθνικές κατηγορίες.

Μετά το πέρας της 12η αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, ο Πλατανιάς επιστρέφει και μαθηματικά στα τοπικά Χανίων, χωρίς να έχει διευκρινιστεί και αποσαφηνιστεί τι μέλλει γενέσθαι από την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Αυτή η επιστροφή στα τοπικά θα μπορούσε να γίνει και από φέτος, αλλά προτιμήθηκε με ενέργειες που προέκυψαν να το παλέψει ο σύλλογος σε Εθνική κατηγορία, αλλά η προσπάθεια δεν τελεσφόρησε, σε μια χρονιά βέβαια προβληματική για όλους, λόγω lockdown.

Το τι θα γίνει το καλοκαίρι και ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου; Θα περιμένουμε να το δούμε… Με ανυπομονησία είναι η αλήθεια…

mirrorsports.gr