Κατηγορίες
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ζευγάρι Καλοί Λιμένες – Σώσατε τη ζωή σας; Θα πληρώσετε αποζημίωση!

Το ζευγάρι που κατάφερε την ύστατη ώρα να σώσει τη ζωή του στους Καλούς Λιμένες στο Ηράκλειο, θα χρειαστεί να πληρώσει αποζημίωση! Δείτε γιατί.

Αφού, μετά την υπερπροσπάθεια του άνδρα, έσωσαν τη ζωή τους, τώρα καλούνται να πληρώσουν μεγάλη αποζημίωση!

Σύμφωνα με το Flashnews.gr, το ζευγάρι που κινδύνευσε την Κυριακή 25 Ιουλίου στην περιοχή Καλοί Λιμένες Ηρακλείου θα πληρώσει αποζημίωση για τα έξοδα της επιχείρησης διάσωσης τους

Συγκεκριμένα κινητοποίησαν άσκοπα μέσα και προσωπικό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, επειδή δεν έλαβαν υπόψιν τους τις καιρικές συνθήκες και με υπαιτιότητά τους χρειάστηκαν μέσα διάσωσης και προσωπικό του Σώματος για την διάσωση τους.

Για τον εντοπισμό τους, απέπλευσε ένα Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα Τ/Χ σκάφος, καθώς και ένα ο ελικόπτερο super puma που συμμετείχε στις αναζητήσεις. Οι διασωθέντες μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Χάρακα, και στη συνέχεια, στο Γενικό Νοσοκομείο Ηράκλειου “ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ”, για περαιτέρω εξετάσεις, όπου σήμερα αναμένεται να πάρουν εξιτήριο. 

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι νοίκιασε βάρκα για να βγει στη θάλασσα ενώ οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν ήταν απαγορευτικές.