Κατηγορίες
Καθρέπτη Καθρεπτάκι Μου IN THE SPOTLIGHT ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Ζητείται αντίδραση… Άρχισε η “γκρίνια”

Κακός απολογισμός για τα Χανιά στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Δύο βαθμοί και 7 χαμένοι, στις τρεις πρώτες αγωνιστικές δεν είναι παρά ένας πολύ άσχημος απολογισμός για μια ομάδα που θέλει να διεκδικήσει άνοδο, σε ένα πρωτάθλημα που είναι “εξπρές” με συνεχείς αγωνιστικές, καταπόνηση και πίεση ψυχολογική.

Τα Χανιά μπήκαν καλά στο πρωτάθλημα με άψογη εμφάνιση στη Λιβαδειά αλλά στη συνέχεια “μουντζούρωσαν” την εξαιρετική αφετηρία τους, κυρίως στο χτεσινό παιχνίδι με τον Εργοτέλη που, εκτός των άλλων, η ομάδα δεν ήταν παραγωγική.

Σα να μην έφταναν αυτά, ξεκίνησε και η γκρίνια! Όχι φυσικά στο γήπεδο, αφού τα ματς είναι κεκλεισμένων λόγω Covid-19, αλλά στα social media, που ο κόσμος εκφράζει δυσαρέσκεια, ειδικά για την εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Αυτοί δεν είναι καλοί “οιωνοί” για τη συνέχεια, για αυτό η ομάδα χρειάζεται να βγάλει αντίδραση, άμεσα, γρήγορα και αποφασιστικά!

Το ματς με την Ξάνθη (στα Πηγάδια) είναι δύσκολο αλλά είναι και ιδανικό για να αλλάξει η ψυχολογία, αν τα Χανιά δείξουν το καλό τους πρόσωπο.

Υπάρχουν όμως και τα καλά νέα…

Πρώτον τα Χανιά έχουν ματς λιγότερο από τους τέσσερις πρωτοπόρους. Δεύτερον, όπως φαίνεται, θα είναι ένα πρωτάθλημα όπου όλοι θα έχουν απώλειες (δείτε την Παναχαϊκή για παράδειγμα)… Καμία ομάδα δεν θα πάει “τρένο”, οπότε τα Χανιά δεν έχουν χάσει απολύτως τίποτα.

Φτάνει να δείξουν το πρόσωπο που απαιτείται…

mirrorsports.gr