Κατηγορίες
Τοπικό IN THE SPOTLIGHT

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της συνάντησης των διαιτητών με τους προπονητές Χανίων για τους νέους κανονισμούς

Η συνάντηση-ημερίδα θα γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της ΕΠΣΧ.

Για το γεγονός είχε αναφερθεί ο πρόεδρος της ΕΔ της ΕΠΣΧ Γιώργος Τριαταφύλλου στο περιθώριο της κλήρωσης των τοπικών πρωταθλημάτων.

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Χανίων:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ/Ε.Π.Σ.ΧΑΝΙΩΝ
Η Ε.Ε. του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Χανίων, ενημερώνει τα μέλη του ότι, η Επιτροπή Διαιτησίας / Ε.Π.Σ. Χανίων, έχει προγραμματίσει ενόψει της έναρξης των τοπικών πρωταθλημάτων περιόδου 2022-2023, συνάντηση την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 18: 00, στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Χανίων, για ενημέρωση πάνω στις μεταβολές των κανόνων του παιγνιδιού και την ανταλλαγή απόψεων, με στόχο την αγαστή συνεργασία, μεταξύ των Αξιωματούχων Αγώνα και των Αξιωματούχων των Ομάδων.
Η προσπάθεια αυτή της Επιτροπής Διαιτησίας, πέραν του ότι είναι σημαντική για μας τους προπονητές, αξίζει και συγχαρητηρίων, γιατί διαφαίνεται ότι ο στόχος της Ε.Δ. είναι κοινός και με τους άλλους παράγοντες, δηλαδή πρόοδος και ανάπτυξη του ποδοσφαίρου μας.
Ύστερα από τα παραπάνω η Ε.Ε. του Συνδέσμου Προπονητών Χανίων, καλεί τα μέλη του, να ρυθμίσουν τις υποχρεώσεις τους, ούτως ώστε να έχουμε μια μαζική παρουσία, για ενημέρωσή μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *