Κατηγορίες
Υγρός στίβος IN THE SPOTLIGHT

Αναζητείται άμεση λύση στον ΝΟΧ!

Η αναβολή των εκλογών λόγω ασφαλιστικών μέτρων αποτέλεσε μια εξέλιξη, για πολλούς, μη αναμενόμενη.

Μια εξέλιξη που, αν μη τι άλλο, δεν είναι η ιδανικότερη, με την έννοια ότι, με μια διοίκηση που απέρχεται και με μια που ακόμα δεν υπάρχει, πολλά ζητήματα θα μείνουν σε εκκρεμότητα, κάτι που σίγουρα δημιουργεί πρόβλημα σε έναν “οργανισμό” πολυποίκιλο” και πολυδιάστατο.

Σημαντικότερη εκκρεμότητα μπορεί να θεωρείται η ανακατασκευή της κτηριακής υποδομής του κολυμβητηρίου της Νέας Χώρας που δεν προχωρά και που σίγουρα, η ύπαρξη μιας δυνατής διοίκησης θα μπορούσε να συμβάλει στο να συνεχιστούν να ασκούνται οι απαιτούμενες πιέσεις.

Υπάρχουν όμως και άλλες πολύ σημαντικές εκκρεμότητες!

Μην ξεχνάμε ότι η ναυαρχίδα του ΝΟΧ είναι η ομάδα πόλο που παίζει στην Α1. Με μια “ακέφαλη” διοίκηση, ο προγραμματισμός της ομάδας πόλο δεν είναι εφικτό να γίνει στον βαθμό που πρέπει, με συνέπεια το συγκρότημα της υδατοσφαίρισης να είναι σε εξαιρετικά επισφαλή θέση, με ένα πρωτάθλημα που ξεκινά το φθινόπωρο αλλά ο σχεδιασμός θα πρέπει να αρχίσει πολύ νωρίτερα.

Ανάλογα προβλήματα και για άλλα τμήματα του ΝΟΧ που επίσης έχουν υποχρεώσεις σε μεγαλύτερο ή μικρότερο ή ίδιο βαθμό.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο, το καλύτερο (πιο αισιόδοξο) σενάριο είναι οι εκλογές να πραγματοποιηθούν τέλη Αυγούστου, αρχές Σεπτεμβρίου, ωστόσο είναι πιθανό να υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση, ίσως και μέχρι τα τέλη του έτους, αναλόγως των νομικών διαδικασιών που απαιτούνται.

Σίγουρα τα γεγονότα που εκτυλίσσονται είναι πρωτόγνωρα, το βέβαιο όμως είναι ότι η λύση πρέπει να δοθεί “εκ των έσω” για να επιβεβαιωθεί ότι όλοι θέλουν το καλό του Ομίλου…

mirrrosports.gr