Κατηγορίες
Basket Corner ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

ΑΟΚ Χανιά: Το πρώτο συμβούλιο μετά την άνοδο – Αισιοδοξία για το μέλλον

Έπιασαν ήδη δουλειά στον ΑΟΚ Χανιά.

Δεν πρόλαβαν καλά-καλά να χαρούν οι άνθρωποι του ΑΟΚ Χανιά την άνοδο στη Β’ Εθνική και ήρθε το πρώτο συμβούλιο της ομάδας.

Ένα συμβούλιο που ουσιαστικά έγινε σε εξαιρετικά ευχάριστο κλίμα, προεδρεύοντος του Μιχάλη Ξυλάκη. Σε αυτό πάντως συμμετείχαν λίγα μέλη της διοίκησης και ο κόουτς Παπανικολάου, για τον οποίο το κλίμα είναι εξαιρετικά θετικό, αφού σε δύο χρονιές πήρε δύο ανόδους.

Οι άνθρωποι της ομάδας είναι πάντως έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την πρόκληση της Β’ Εθνικής και στο οικονομικό σκέλος, ενώ είναι βέβαιο, ότι η πόρτα είναι ανοιχτή σε νέες προτάσεις και σε ανθρώπους που θα συνεισφέρουν στη φετινή προσπάθεια. Η περίπτωση του Κωστή Ζομπανάκη είναι μία που ενδεχομένως να απασχολήσει, ειδικά από τη στιγμή που αποχώρησε από το Ρέθυμνο και, ίσως, θα επιθυμούσε να εμπλακεί σε ομάδα της πόλης καταγωγής του, με την οποία, ούτως ή άλλως, ξεκίνησε από πέρυσι και η συνεργασία σε επίπεδο ακαδημιών (ΑΟΚ και ΑΓΟΡ δηλαδή).

Πάντως, σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΑΟΚ Χανιά θεωρούν ότι το μπάτζετ της Β’ Εθνικής δε διαφέρει πολύ από εκείνο της Γ’, συνεπώς θα ανταπεξέλθει τη νέα χρονιά. Ήταν εξάλλου (σχεδόν) ειλημμένη η απόφαση ο ΑΟΚ Χανιά να παίξει του χρόνου στη Γ’ Εθνική, ασχέτως των δύσκολων οικονομικών δεδομένων για όλη τη χώρα και λόγω κορωνοϊού.

Συνεπώς, δεδομένα ο ΑΟΚ Χανιά θα δηλώσει συμμετοχή στη Β’ Εθνική και μάλιστα τις επόμενες μέρες θα κατατεθούν τα σχετικά έγγραφα στην ΕΟΚ για να πάρει επίσημη μορφή αυτή η μεγάλη πρόκληση για το χανιώτικο μπάσκετ.