Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Τοπικό

Από τα Χανιά η κενή θέση (του Πανακρωτηριακού) στη Γ’ Εθνική – Απόλλων, Σπάθα ή κανείς…

Το πιθανό “όχι” του Απόλλωνα – Πώς το βλέπουν στο Κολυμπάρι.

Διευκρινίσεις σε σχέση με το τι μέλλει γενέσθαι με την κενή θέση που αναμένεται να αφήσει ο Πανακρωτηριακός στη Γ’ Εθνική, εφόσον δε δηλώσει συμμετοχή, δίνει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου.

Σε δηλώσεις του στο prismanews αναφέρει:

«Αν τελικά ο Πανακρωτηριακός δεν δηλώσει συμμετοχή θ’ ανατρέξουμε στο άρθρο 4 παράγραφος 7 του ΚΑΠ. Σύμφωνα με το οποίο δικαίωμα ανόδου αποκτά ο τρίτος του βαθμολογικού πίνακα στην Α’ κατηγορία Χανίων. Αν δεν δεχτεί τότε θα ερωτηθεί ο τέταρτος και αν η θέση μείνει κενή, το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής στον κρητικό όμιλο θα διεξαχθεί με 15 ομάδες».

Συνεπώς, εκείνος που αρχικά θα ερωτηθεί για να καλύψει την 16η θέση του κρητικού ομίλου της Γ’ Εθνικής θα είναι ο Απόλλων Αγ. Ιωάννη (τρίτος στην Α’ ΕΠΣΧ). Πληροφορίες πάντως λένε ότι δεν είναι “ζεστός” για μια -τέτοιου είδους άνοδο- από τη στιγμή που στόχος ήταν η κατάκτηση του τίτλου.

Πώς βλέπουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο στο Κολυμπάρι

Όπως τονίζει ο κ. Τζώρτζογλου εκείνη που θα ερωτηθεί αμέσως μετά θα είναι και η 4η της βαθμολογίας της ΕΠΣΧ, Σπάθα. Σύμφωνα με πληροφορίες του mirrorsports.gr, στο Κολυμπάρι παρακολουθούν με σχετικό ενδιαφέρον τις εξελίξεις, χωρίς φυσικά να έχουν κάτι να πουν τη δεδομένη στιγμή. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι “αν και εφόσον ρωτούνταν στην Σπάθα για την άνοδο, οι πιθανότητες , τη δεδομένη στιγμή είναι 50-50”.

Λογικό, αν σκεφτεί κανείς τις δύσκολες, οικονομικά συγκυρίες που υπάρχουν…

Σε κάθε περίπτωση τόσο η Σπάθα, όσο και ο Απόλλων Αγ. Ιωάννη, αν δεν παίξουν  του χρόνου στη Γ’ Εθνική θέτουν πρωταγωνιστικούς στόχους στην επόμενη Α’ ΕΠΣΧ.