Κατηγορίες
Χανιώτικη Επικαιρότητα

Δικηγόρος οίκου ευγηρίας στα Χανιά: “Θα υπάρξουν καταιγιστικές εξελίξεις με τους πρωτεργάτες της συνομωσίας!”

«Από Δευτέρα θα υπάρχουν καταιγιστικές εξελίξεις με τους πρωτεργάτες της συνομωσίας οι οποίοι πλέον δεν κρύβονται» αναφέρει ο πληρεξούσιος δικηγόρος

Μετά την αποκάλυψη της δικηγόρου Μαρίας Παπαδάκη μέσα από ανάρτησή της, ότι ο οίκος ευγηρίας στα Χανιά τροποποίησε το καταστατικό του και άλλαξε όνομα, ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων, Νίκος Ρουσσόπουλος, σε ανακοίνωσή του απαντά ότι η τροποποίηση έγινε νόμιμα και ορίστηκε νέα διεύθυνση. 

Επισημαίνει ότι η δομή ελέγχεται μέχρι και σήμερα από τους αρμόδιους φορείς χωρίς να έχει βρεθεί κάποιο παράπτωμα ή έλλειψη ενώ προαναγγέλει καταιγιστικές εξελίξεις από Δευτέρα που θα αφορούν τους πρωτεργάτες της “συνωμοσίας” όπως τους αποκαλεί ο κ. Ρουσσόπουλος.

Η ανακοίνωση του πληρεξούσιου δικηγόρου έχει ως εξής:

«Όσον αφορά τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Χανίων την οποία εκπροσωπώ, αναφέρω πως νόμιμα τροποποιήθηκε το καταστατικό όπου ορίστηκε η νέα διεύθυνση σύμφωνα με τα όσα απαιτεί ο νόμος και ενεργεί τα νόμιμα. Μάλλον αυτοί που προβαίνουν σε ανακοινώσεις ονειρεύονται ότι θα αναλάβουν αυτοί τη διαχείριση της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων. Η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων ελέγχεται μέχρι και σήμερα από τους αρμόδιους φορείς χωρίς να έχει βρεθεί κάποιο παράπτωμα, έλλειψη ή οτιδήποτε άλλο. Από Δευτέρα, θα υπάρχουν καταιγιστικές εξελίξεις με τους πρωτεργάτες της συνομωσίας οι οποίοι πλέον δεν κρύβονται. Η αναφορά του επαγγέλματος της διευθύνουσας καθώς και η μεταφορά ανεπιβεβαίωτων φημών, ξεπερνά και τα όρια της πιο μαύρης προπαγάνδας»

Flashnews.gr

Η Κρήτη πρωτοπορεί στην ποιοτική ανάπτυξη και κατασκευή ιστοσελίδων και eShop. …στην καλύτερη τιμή της Ελλάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.