Κατηγορίες
Γ' Εθνική ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Γ’ Εθνική-Άρης Σούδας: Επισημοποιήθηκε του …Μποτωνάκη

Δυνατό μεταγραφικό “φινάλε” με Μποτωνάκη.

Δυνατό μεταγραφικό “φινάλε” με Μποτωνάκη.

Παίκτης του Άρη Σούδας είναι και επίσημα από σήμερα ο Γιάννης Μποτωνάκη, η μεταγραφή του οποίου ανακοινώθηκε από τη νέα ομάδα του.

Όπως έγκαιρα σας ενημέρωσε το mirrorsports.gr, ο Μποτωνάκης θα αποτελούσε την τελευταία μεταγραφή του Άρη Σούδας, ενόψει της συμμετοχής του στη Γ’ Εθνική.

Ο Άρης αποκτά έναν σημαντικό Χανιώτη παίκτη, με πλούσια εμπειρία και σε πολύ καλή ηλικία, ενόψει της παρουσίας του στο νέο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση του Άρη Σούδας:

«Ο Α.Π.Σ. Αρης Σούδας ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Γιάννη Μποτωνάκη. Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ομάδας μας τον 29χρονο (17/7/1991) μεσοεπιθετικό, στον οποίο ευχόμαστε να είναι υγιής και ν’ απολαύσει τη συμμετοχή του Αρη μας στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο “ΜΠΟΤΩ” ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

Η συμμετοχή για τον Γιάννη Μποτωνάκη σε ομάδες που έχουν αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, όπως ο Α.Ο. Χανιά και ο Πανελευσινιακός, είναι το σημείο αναφοράς για το νέο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας. Ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη εμπειρία και ποιότητα, από τους καλύτερους που έχει αναδείξει τα τελευταία χρόνια το χανιώτικο ποδόσφαιρο. Η παρουσία του στην ομάδα της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ τα προηγούμενα χρόνια ήταν καθοριστική, αποτελώντας ένα από τα πιο σημαντικά της στελέχη. Ειδικότερα, εκτός από τον ΑΟΧ -όπου και ξεδίπλωσε το ταλέντο του- τον Πανελευσινιακό και την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, ο “Μπότω” έχει αγωνιστεί επίσης με μεγάλη επιτυχία στον Κισσσαμικό, τον Πανακρωτηριακό, τον Μινώταυρο και την Παλαιόχωρα».