Κατηγορίες
IN THE SPOTLIGHT Τοπικό Υποδομές

Γήπεδο Μουρνιών: Έτοιμος ο χλοοτάπητας, μπαίνουν και τα καθίσματα

Πρασίνισε (πλήρως) το γήπεδο των Μουρνιών.

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα στις Μουρνιές ενώ όπως ενημερώνει η ανακοίνωση του Μινώταυρου θα μπουν το επόμενο διάστημα 1.550 καθίσματα στις κερκίδες, κάτι για το οποίο είχε αναφερθεί το mirrorsports.gr, σε προόσφατο ρεπορτάζ.

Η αναλυτική ανακοίνωση από τον Μινώταυρο:

Οι προπονήσεις στις Μουρνιές από σήμερα

Στις Μουρνιές θα πραγματοποιούνται από σήμερα οι προπονήσεις των τμημάτων της ομάδας μας, καθώς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες που αφορούσαν τον τάπητα του γηπέδου.

Αύριο θα τοποθετηθούν και τα προστατευτικά στρώματα στο βοηθητικό γήπεδο 5×5, ενώ το επόμενο διάστημα θα τοποθετηθούν στις κερκίδες και τα 1.550 καθίσματα, όπως εξήγγειλε πρόσφατα και ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης.

Για σήμερα Παρασκευή ήταν προγραμματισμένη στο γήπεδο μας, προπόνηση για την Κ17 του Μινώταυρου η οποία και θα πραγματοποιηθεί στις 7:30μμ.

Από Δευτέρα ξεκινάει στο γήπεδο μας η προετοιμασία τόσο για τον Μινώταυρο (6:00μμ) όσο και για το ΣΥΝΚΑ (4:00μμ).

Επίσης την Δευτέρα 27 Ιουλίου οι προπονήσεις για τα τμήματα προπαίδων Κ12 και Κ11 της Ακαδημίας μας θα πραγματοποιούνται στον νέο και τελευταίας γενιάς τάπητα στο γήπεδο μας στις Μουρνιές.

Για την Δευτέρα η προπόνηση για τα παραπάνω τμήματα 2009 και 2010 θα ξεκινήσει στις 7:45μμ.

Το Δ.Σ. και η Ακαδημία του Μινώταυρου αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν για ακόμα μία φορά τον Α.Ο. Χάλης Βαρυπέτρου και τον πρόεδρο του Δημήτρη Μαρκογιαννάκη καθώς και το Ελπίς και Νίκη και τον Γιώργο Κουρκούτη για την φιλοξενία που παρείχαν αυτούς τους δύο μήνες στα τμήματα της Ακαδημίας του συλλόγου μας.