Κατηγορίες
Καθρέπτη Καθρεπτάκι Μου IN THE SPOTLIGHT

“Η μπάλα στην κερκίδα ή υπάρχει ελπίδα”;

Ακούσαμε με μεγάλο ενδιαφέρον χτες τις δηλώσεις Χαρδαλιά και για τον αθλητισμό.

Συνέστησε υπομονή και σύνεση, ζητώντας, τρόπον τινά, συγνώμη για την κατάσταση. Υπάρχει και πολιτικό κόστος, ξέρετε και όχι μόνο για τον ίδιο…

Την ίδια στιγμή που, Φουτμπολ Λιγκ και Γ’ Εθνική στο ποδόσφαιρο είναι στα “κάγκελα”, ο κ. Χαρδαλιάς συστήνει υπομονή και το συμπέρασμα είναι:

  • Στέλνει την …μπάλα στην κερκίδα για να κερδίσει χρόνο η κυβέρνηση, μήπως και φτιάξει λίγο το πράγμα. Μήπως…
  • Υπάρχει ένα πλάνο συγκεκριμένο, επανέναρξης των πρωταθλημάτων. Π.χ. μετά τις 20 Φεβρουαρίου δρομολογείται η έναρξη προπονήσεων, απλά δεν το λέμε ακόμα για να μη δημιουργήσουμε προσδοκίες και συμβεί κάποιο απρόοπτο.

Ας ελπίσουμε ότι είναι το δεύτερο, αν και κρατάμε πολύ μικρό καλάθι…

Και μια πρόβλεψη, περισσότερο σαν αίσθηση του γράφοντος…

Έχουμε την εντύπωση ότι είναι πιθανότερο, αυτή τη στιγμή, να ξεκινήσει κάποια στιγμή (πχ μέσα στον Μάρτιο) η Γ’ Εθνική παρά η Φούτμπολ Λιγκ.

Για δύο λόγους…

  1. Γιατί η Γ’ Εθνική δεν έχει, κυριολεκτικά, κανέναν χρονικό προσδιορισμό και μπορεί να δραστηριοποιηθεί σε κάθε περίοδο (με αναπροσαρμογή προκήρυξης) αφού πρόκειται για ερασιτεχνική κατηγορία και “υπό την σκέπη” της ΕΠΟ
  2. Γιατί ήδη ο Λευτέρης Αυγενάκης έχει προαναγγείλει αναδιάρθρωση που αφορά άμεσα την “ένωση” SL2 και FL. Όσο ο χρόνος περνά, δύσκολα η FL θα παίξει, τη στιγμή που του χρόνου δεν θα υπάρχει!

Αναμένουμε στο … ακουστικό μας.

Βασίλης Φουντουλάκης – mirrorsports.gr